Blog

15/03/2017

Oh Danny Boy, the songs are calling

A north to south drive of Ireland takes about eight hours. For such a small country, its impact on music has been a gold pot at the end of the rainbow! Van Morrison, The Cranberries, Sinéad O’Connor, Dropkick Murphys… are all born and bred where the green grass grows!

And if you are a lucky karaoke singer, you're sure to find what you're looking for on KaraFun to celebrate this 17th on St. Paddy's Day!

14/03/2017

Karaokenummers die de taalbarrière hebben doorbroken

Muziek heeft geen geografische grenzen en ook geen vaste tongval (behalve wellicht die van het logo van The Rolling Stones). Een aantal van de wereldwijd populairste nummers zijn niet in het Engels.

Dus zit de populariteit van een nummer nu in de woorden? Of in de kracht van de melodie? Of is het misschien de buitenlandse touch die het direct onweerstaanbaar maakt? Hoe kan de cultus rond de Franse zanger Serge Gainsbourg door de Britten of het succes van de Duitse groep Rammstein in the V.S. anders worden verklaard?

Laten we snel op wereldreis gaan en onze talen verbeteren met behulp van zeven mondiale hits.

01/03/2017

Wat is er te doen in Februari?

In Februari presenteren we met trots de nieuwe titels Ik haal alles uit het leven, When You Love Someone en Belfast Child die deel uitmaken van de 145 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
17/02/2017

10 fun facts over karaoke

We weten allemaal dat karaoke staat voor muziek, dat karaoke staat voor zingen en vooral dat karaoke staat voor fun!

Maar kennen jullie de betekenis van het woord? Waar komt karaoke vandaan? Waar is het het populairst (en dat is niet waar je zou denken)? Wat zijn de karaokerecords?

Hier 10 fun facts over karaoke!

15/02/2017

Nieuw: KaraFun Android 4.0 is beschikbaar!

De volledig nieuwe Android Version 4.0 is uitgekomen. Naast een volledig nieuwe interface, vooraf gemaakte afspeellijsten en een speler met een veegscherm, hebben we deze app even snel gemaakt als de andere KaraFun apps. Klaar voor de start!