Blog

15/12/2016

Vier 2017 met een playlist voor het nieuwe jaar

3, 2, 1…. Happy New Year! Kick off a joyful and music-filled 2017 when you ring in the New Year with these karaoke songs!

Happy New Year from KaraFun!

01/12/2016

Wat is er te doen in November?

In November presenteren we met trots de nieuwe titels The Very Thought of You, Rudolph The Red-Nosed Reindeer en Santa Claus Is Comin' To Town die deel uitmaken van de 127 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
18/11/2016

28,000 karaokenummers in één Geschenkbon

Hoor je dat? Het geluid van gelach en zingen. Het geluid van plezier en vrolijkheid! Het geluid van KaraFun!

Geef deze feestdagen muziek cadeau: urenlang zingen met een KaraFun Geschenkbon.

Net zo simpel gezegd als gedaan: een paar keer klikken en je Geschenkbon is klaar, met van 1 tot 12 maanden zingen en een boodschap op maat voor de gelukkige ontvanger. Laat het zangseizoen maar beginnen!

Bekijk de geschenkbonnen.

15/11/2016

Tip van de maand: Afspeellijsten

Ben je je tong verloren? Zoveel nummers om uit te kiezen dat je het gewoon niet meer weet? Met zoveel mooie nummers op een rijtje kan het vinden van het perfecte nummer voor de perfecte gelegenheid een hele klus zijn.

Gelukkig zijn hier de KaraFun afspeellijsten. Onze talentvolle muzikanten en muziekkenners hebben handmatig op basis van jullie suggesties voor KaraFun een groot aantal afspeellijsten samengesteld die perfect zijn voor alle mogelijke gelegenheden of buien.

01/11/2016

Wat is er te doen in Oktober?

In Oktober presenteren we met trots de nieuwe titels Redemption Song (Acoustic Session), 24K Magic en This Town die deel uitmaken van de 103 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.