Blog

15/10/2016

Scaryoke: 5 ingrediënten voor een heuse Halloween karaoke party

Het is weer Halloween, het is weer Halloween...
Schreeuwen maar als je de maskers hebt gezien!

Oeps, we bedoelen zingen! Zingen maar!

Vergeet het oog van de salamander en de botten van een kikker, een toverdrankje van KaraFun met een paar andere ingrediënten maakt jouw 31 oktober zo zoet als een zak snoepjes.

Hier zijn 5 ingrediënten voor een angstaanjagend toffe Scaryoke party!

01/10/2016

Wat is er te doen in September?

In September presenteren we met trots de nieuwe titels Closer, Still Counting en Outlander Main Title Theme (Skye Boat Song) die deel uitmaken van de 119 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
29/09/2016

Tip van de maand: op zoek naar de nieuwste nummers

De catalogus van KaraFun wordt elke week aangevuld, en zo krijg je dus steeds meer keuze voor je karaokefeestjes! Maar met 28,000 nummers is het niet simpel om al die nieuwe titels snel te vinden.

Deze maand hebben we wat tips voor je om geen enkele beat te hoeven missen et er zeker van te zijn dat je kunt genieten van alle nieuwe nummers!

15/09/2016

Karaoke spel: Next Lines

Wereldwijd wordt Next Lines, een quiz waarbij je de volgende woorden van liedteksten moet raden, in huiskamers en karaokebars gespeeld. Dit klassieke en nog steeds bij velen favoriete spel test je muziekkennis en geeft een extra opkikker aan je karaoke party.

Er zijn allerlei variaties mogelijk, maar de basisregels blijven gelijk. Test je kennis van songteksten tot er nog maar één Next Lines Koning of Koningin over is.
Hoe gaat het? Zet de muziek op een willekeurig moment af en de deelnemer moet de volgende regel zingen. Maak het nog spannender door verschillende genres te testen, minder bekende nummers of artiesten, extra rondes toe te voegen en ga zo maar door.

Bereid je voor op de kroon van Next Lines met de volgende 8 nummers:

10/09/2016

KaraFun voor iPhone en iPad. Nu beter, krachtiger en speciaal voor jou gemaakt!

KaraFun is terug en helemaal klaar voor al jouw karaoke-feestjes met onze nieuwste, volledig bijgewerkte app met een fris en fruitig design voor iPhone en iPad.

Achter het aantrekkelijke nieuwe jasje van deze moderne remake biedt deze versie je thematische afspeellijsten, leuke deuntjes als achtergrondmuziek en talloze andere opties die hem nog beter maken dan hij al was.

Maar laten we de app zelf aan het woord...