Blog

01/09/2016

Wat is er te doen in Augustus?

In Augustus presenteren we met trots de nieuwe titels Liever te dik in de kist, Op de schoorsteen staat een foto en I Will Wait For You die deel uitmaken van de 148 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
10/08/2016

De 10 geboden van karaoke

Om je karaoke party voor iedereen leuk te houden, moeten er bepaalde gedragsregels worden afgesproken. Leef de Gulden regels na als zanger EN als toeschouwer en houd je aan de volgende 10 karaoke-geboden en alles zal goed komen.
08/08/2016

De meest trendy gelegenheden voor karaoke overal ter wereld

Karaoke doet het overal ter wereld geweldig! Nu het niet alleen meer de favoriete hobby is van Aziaten na het werk, komen de 'karaoke boxes' als paddenstoelen uit de grond.

Deze privéruimtes om te zingen zijn niet zomaar een mode, maar hebben echt de toekomst. Daarom hebben wij onze favoriete plekken om met je vrienden je longen uit je lijf te zingen voor je op een rijtje gezet.

01/08/2016

Wat is er te doen in Juli?

In Juli presenteren we met trots de nieuwe titels Hou me vast, Sittin' On the Dock of the Bay en Everybody Knows die deel uitmaken van de 108 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
01/08/2016

Tip van de maand: toonhoogte en tempo van een nummer opslaan

Voor sommige mensen is karaoke niet gewoon wat stoom afblazen en plezier maken in je vrije tijd, maar een manier om beter te leren zingen. Als je in deze categorie valt, kan je heel wat hebben aan de mogelijkheid de toonhoogte aan te passen.

Met KaraFun kan je de toonhoogte van elk nummer +/- 6 halve tonen wijzigen.