Blog

14/03/2017

Karaokenummers die de taalbarrière hebben doorbroken

Muziek heeft geen geografische grenzen en ook geen vaste tongval (behalve wellicht die van het logo van The Rolling Stones). Een aantal van de wereldwijd populairste nummers zijn niet in het Engels.

Dus zit de populariteit van een nummer nu in de woorden? Of in de kracht van de melodie? Of is het misschien de buitenlandse touch die het direct onweerstaanbaar maakt? Hoe kan de cultus rond de Franse zanger Serge Gainsbourg door de Britten of het succes van de Duitse groep Rammstein in the V.S. anders worden verklaard?

Laten we snel op wereldreis gaan en onze talen verbeteren met behulp van zeven mondiale hits.

01/03/2017

Wat is er te doen in Februari?

In Februari presenteren we met trots de nieuwe titels Despacito, Het kleine cafe aan de haven en Foxtrot Medley die deel uitmaken van de 147 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
17/02/2017

10 fun facts over karaoke

We weten allemaal dat karaoke staat voor muziek, dat karaoke staat voor zingen en vooral dat karaoke staat voor fun!

Maar kennen jullie de betekenis van het woord? Waar komt karaoke vandaan? Waar is het het populairst (en dat is niet waar je zou denken)? Wat zijn de karaokerecords?

Hier 10 fun facts over karaoke!

15/02/2017

Nieuw: KaraFun Android 4.0 is beschikbaar!

De volledig nieuwe Android Version 4.0 is uitgekomen. Naast een volledig nieuwe interface, vooraf gemaakte afspeellijsten en een speler met een veegscherm, hebben we deze app even snel gemaakt als de andere KaraFun apps. Klaar voor de start!

01/02/2017

Wat is er te doen in Januari?

In Januari presenteren we met trots de nieuwe titels Storms Never Last, Shape of You en I've Got a Thing About You Baby (with the Royal Philharmonic Orchestra) die deel uitmaken van de 113 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.