Blog

10/09/2016

KaraFun voor iPhone en iPad. Nu beter, krachtiger en speciaal voor jou gemaakt!

KaraFun is terug en helemaal klaar voor al jouw karaoke-feestjes met onze nieuwste, volledig bijgewerkte app met een fris en fruitig design voor iPhone en iPad.

Achter het aantrekkelijke nieuwe jasje van deze moderne remake biedt deze versie je thematische afspeellijsten, leuke deuntjes als achtergrondmuziek en talloze andere opties die hem nog beter maken dan hij al was.

Maar laten we de app zelf aan het woord...

01/09/2016

Wat is er te doen in Augustus?

In Augustus presenteren we met trots de nieuwe titels Liever te dik in de kist, Heartbreak Hotel (with the Royal Philharmonic Orchestra) en 18 Yellow Roses die deel uitmaken van de 148 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
10/08/2016

De 10 geboden van karaoke

Om je karaoke party voor iedereen leuk te houden, moeten er bepaalde gedragsregels worden afgesproken. Leef de Gulden regels na als zanger EN als toeschouwer en houd je aan de volgende 10 karaoke-geboden en alles zal goed komen.
08/08/2016

De meest trendy gelegenheden voor karaoke overal ter wereld

Karaoke doet het overal ter wereld geweldig! Nu het niet alleen meer de favoriete hobby is van Aziaten na het werk, komen de 'karaoke boxes' als paddenstoelen uit de grond.

Deze privéruimtes om te zingen zijn niet zomaar een mode, maar hebben echt de toekomst. Daarom hebben wij onze favoriete plekken om met je vrienden je longen uit je lijf te zingen voor je op een rijtje gezet.

01/08/2016

Wat is er te doen in Juli?

In Juli presenteren we met trots de nieuwe titels Hou me vast, I'm So Excited en Sittin' On the Dock of the Bay die deel uitmaken van de 112 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.