Blog

01/06/2016

5 beroemde nummers die je wellicht niet juist zingt

Een DHZ karaoke party in de tuin kan bij je gasten goed in de smaak vallen, maar een DHZ-bedenk-de-tekst-terwijl-je-aan-het-dansen-bent-party kan minder leuk blijken te zijn.

Als Elton John's "Hold Me Closer Tiny Dancer" wordt verbasterd tot “Hold me closer Tony Danza” en “Scallaboosh, Scallaboosh, will you to the banned tango” de nieuwe tekst wordt van Queen’s allergrootste hit, is het tijd om je te wenden tot KaraFun. De tekst die over het scherm rolt, zal je zeker helpen de echte woorden te ontcijferen.

Hier zijn 5 nummers die vaak worden verhaspeld en pas na een succesvolle karaoke-avond echt begrepen:
(En ter info, het moet zijn, "Scaramouche, Scaramouche, will you do the Fandango.”)

31/05/2016

een karaokeparty buiten organiseren in 3 stappen

Wie zei er dat karaoke een binnenhuisactiviteit was? Met het voorjaar in de lucht en de temperaturen in de lift is het de hoogste tijd om tafelkleden en tuinstoelen tevoorschijn te halen voor een... karaoke in de openlucht!

Met een paar hulpmiddelen kan je in drie stappen je tuin omtoveren in een openluchtpodium waar je tot in de kleine uurtjes kunt zingen.

26/05/2016

Tip van de maand: KaraFun aansluiten op een televisie / extern scherm

Vorige maand hebben we je uitgelegd dat je KaraFun kunt krijgen op zoveel apparaten als je wilt met maar één abonnement. Perfect voor als je op reis gaat, maar hoe zit het wanneer je de totale 'experience' wil tijdens je volgende karaoke party? (dus met een groot scherm, beamer, speciaal licht, enz.).

Afhankelijk van je apparaat kan je het aansluiten op een extern scherm (TV, computerscherm, beamer, enz.) in een paar stappen om alles zo compleet mogelijk te beleven.

15/05/2016

KaraFun heeft een nieuwe look!

Er is nieuws, echt groot nieuws! We zijn heel blij dt we je de primeur kunnen geven van ons nieuwe logo!

KaraFun is alweer 10 jaar online. Tien jaar is lang voor een logo: je moet de leeftijd met 7 vermenigvuldigen, net als voor honden. KaraFun wordt nu geroemd en geprezen, zowel door karaoke-liefhebbers als door professionals.

12/05/2016

Het werk van Adele nu op KaraFun

Met veel genoegen kondigen wij aan dat de catalogus van Adele exclusief wereldwijd op KaraFun staat. Onze site is een van de weinige karaoke-aanbieders die wettelijke toestemming heeft verkregen om titels aan te bieden als Hello, Someone Like You of Skyfall.

En nu zingen maar!