Blog

17/02/2017

10 fun facts over karaoke

We weten allemaal dat karaoke staat voor muziek, dat karaoke staat voor zingen en vooral dat karaoke staat voor fun!

Maar kennen jullie de betekenis van het woord? Waar komt karaoke vandaan? Waar is het het populairst (en dat is niet waar je zou denken)? Wat zijn de karaokerecords?

Hier 10 fun facts over karaoke!

15/02/2017

Nieuw: KaraFun Android 4.0 is beschikbaar!

De volledig nieuwe Android Version 4.0 is uitgekomen. Naast een volledig nieuwe interface, vooraf gemaakte afspeellijsten en een speler met een veegscherm, hebben we deze app even snel gemaakt als de andere KaraFun apps. Klaar voor de start!

01/02/2017

Wat is er te doen in Januari?

In Januari presenteren we met trots de nieuwe titels I Just Can't Help Believin' (with the Royal Philharmonic Orchestra), Storms Never Last en Summer on You die deel uitmaken van de 113 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
17/01/2017

Je muzikale horoscoop voor 2017!

Nu de gevulde kalkoen en de oesters weer een beetje gezakt zijn en de goede voornemens op sportgebied vergeten, blijft er aan het begin van het jaar nog een laatste nieuwjaarspleziertje over: kijken wat de komende maanden te bieden hebben aan de hand van een horoscoop vol mooie vooruitzichten. Het is nog een muzikale horoscoop ook, dus neem hem maar snel door!

15/01/2017

A KaraFun NYE like no other

From Botswana to Mongolia to The Bahamas and close to 100 countries in between, KaraFun was proud to take part in kicking off your 2017!

There were thousands of connections to the KaraFun apps during the span of a few hours with the popular classics like Frank Sinatra and Johnny Cash and today’s hits from Bruno Mars, Lukas Graham and Meghan Trainor.

And we were at your side throughout it all!

And when the clock struck midnight? Here’s a list of the top 10 songs that rang in the new year.