Blog

01/08/2016

Wat is er te doen in Juli?

In Juli presenteren we met trots de nieuwe titels Tears, Hou me vast en Ik doe wat ik doe die deel uitmaken van de 113 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
01/08/2016

Tip van de maand: toonhoogte en tempo van een nummer opslaan

Voor sommige mensen is karaoke niet gewoon wat stoom afblazen en plezier maken in je vrije tijd, maar een manier om beter te leren zingen. Als je in deze categorie valt, kan je heel wat hebben aan de mogelijkheid de toonhoogte aan te passen.

Met KaraFun kan je de toonhoogte van elk nummer +/- 6 halve tonen wijzigen.

15/07/2016

Nieuw: KaraFun Remote is beschikbaar voor Mac

Net als The Pointer Sisters, we're so excited, and we just can't hide it! We kunnen niet wachten om KaraFun Remote voor Mac te presenteren!

Hier is het plaatje: een karaokeparty, veel gasten en 28,000 nummers om te zingen!

Met KaraFun Remote kunnen gasten de perfecte song opzoeken, aan de wachtlijst toevoegen, geluid van de stemmen instellen en nog veel meer! Dit alles rechtstreeks met hun smartphone of tablet. Meer fun voor hen, minder organisatie voor jou en gegarandeerd veel plezier voor iedereen!

11/07/2016

Presentatie van de eerste officiële KaraFun Bar

Al meer dan tien jaar lang hebben we gefocust op dienstverlening op het gebied van muziekentertainment en blije gebruikers. Met KaraFun zingen en dansen honderdduizenden mensen mee met instrumentale versies, waar wij dan weer heel blij en trots van worden. Vandaag gaan we nog een stap verder door de allereerste officiële KaraFun Bar te gaan openen.

01/07/2016

Wat is er te doen in Juni?

In Juni presenteren we met trots de nieuwe titels Breng me naar het water, Breng me naar het water (feat. Matt Simons) en Rose Marie die deel uitmaken van de 124 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.