Blog

15/05/2016

KaraFun heeft een nieuwe look!

Er is nieuws, echt groot nieuws! We zijn heel blij dt we je de primeur kunnen geven van ons nieuwe logo!

KaraFun is alweer 10 jaar online. Tien jaar is lang voor een logo: je moet de leeftijd met 7 vermenigvuldigen, net als voor honden. KaraFun wordt nu geroemd en geprezen, zowel door karaoke-liefhebbers als door professionals.

12/05/2016

Het werk van Adele nu op KaraFun

Met veel genoegen kondigen wij aan dat de catalogus van Adele exclusief wereldwijd op KaraFun staat. Onze site is een van de weinige karaoke-aanbieders die wettelijke toestemming heeft verkregen om titels aan te bieden als Hello, Someone Like You of Skyfall.

En nu zingen maar!

01/05/2016

Wat is er te doen in April?

In April presenteren we met trots de nieuwe titels Since I Met You Baby, Am I That Easy to Forget en Wat is de waarheid die deel uitmaken van de 126 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
20/04/2016

Tip van de maand: een enkel abonnement voor al je apparaten

Wist je dat je toegang krijgt tot verschillende apparaten met je abonnement op KaraFun? Een enkel abonnement opent de deur naar urenlang zingen op al je apparaten!
13/04/2016

Karaoke wereldwijd

Ook al is muziek universeel, kent zingen geen grenzen en wordt karaoke op alle continenten even enthousiast begroet, toch verschilt de benadering ervan per land.