Blog

15/10/2017

Halloween en muziek, wist je dat al?

Of ze het nu gewild hebben of niet, deze artiesten hebben hits gehad die voor altijd met Halloween verbonden zullen blijven.

Test je muziekkennis met deze minutieus voorbereide quiz om te gebruiken tijdens je Halloween-feestje: een tikje afgrijzen, een paar gram gekkigheid en talloze talentvolle artiesten.

01/10/2017

Wat is er te doen in September?

In September presenteren we met trots de nieuwe titels What About Us, Wie kan mij vertellen en Reggaetón Lento (Remix) die deel uitmaken van de 107 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
15/09/2017

Karaoke voor luie mensen: nummers die slechts uit één zin bestaan

Nu iedereen weer hard aan het werk is, lijkt de vakantie alweer bijna even ver weg als je pensioen... We hebben daarom besloten om je te sparen en heel kalm aan de draad weer op te pakken, met een serie nummers die maar een piepklein beetje van onze hersens vergen. Ze bestaan namelijk slechts uit... één zin die oneindig vaak wordt herhaald.

10/09/2017

Voor het eerst meedoen aan karaoke? Dit kan je verwachten!

Je bent uitgenodigd voor een karaoke verjaardagsfeestje en hoewel je helemaal niets tegen partyen hebt, vind je het toch een beetje eng en spannend om en public te gaan zingen binnenkort.

Wat als ik slecht zing. Wat als ik de woorden niet ken? Help, wat als ze me uit gaan lachen?!

Voordat je gaat antwoorden “Sorry, ben al bezet dat weekend”, gaan we eens op een rijtje zetten wat een karaoke-beginner exact kan verwachten, en wat tips geven om niet alleen I Will Survive te overleven, maar het ook nog op zo'n manier te vertolken dat zelfs Gloria het kan waarderen!

01/09/2017

Wat is er te doen in Augustus?

In Augustus presenteren we met trots de nieuwe titels Als Ik 't Allemaal Had Geweten, Flink zijn en New Rules die deel uitmaken van de 145 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.