Blog

20/06/2017

'Beste KaraFun' - Wat is de beta van KaraFun?

Vraag

Ik heb gezien dat er een beta-center bestaat. Wat is dat precies en hoe werkt het?
Tony uit Londen

19/06/2017

Zet het geluid harder voor het 'Fête de la Musique'!

Het Fête de la Musique dat in Frankrijk in 1982 door Jack Lang is ingesteld, is een muziekfestival in de openlucht. Oorspronkelijk was het bedoeld voor de Fransen om het aanbreken van de zomer te vieren. Sinds de oprichting 35 jaar geleden wordt het feest gevierd in 750 steden en 120 landen.

Het is een goede gelegenheid om plezier te maken op straat en om... te zingen!

16/06/2017

Waarom is het zo belangrijk om te zingen op Vaderdag?

18 juni is Vaderdag: een uitstekende gelegenheid om met het gezin gezellig bijeen te komen ter ere van je vader. Of hij nu een zorgzame vader is, hij je altijd verwent of eerder je biechtvader is, hij is de beste en dit is het moment om hem dat te bewijzen!

07/06/2017

Sing the day away for Best Friend’s Day!

Originating in the US and taking place every 8th of June, Best Friends Day is the perfect opportunity for a ceremonial hug and a little token of appreciation for your sister (or brother) from another mother!

But before you go engraving your bestie’s name on a BFF charm, why not show your appreciation in a song? Nothing better than a little one-on-one singing time!

01/06/2017

Wat is er te doen in Mei?

In Mei presenteren we met trots de nieuwe titels Laat me leven, Despacito (Remix) en Swalla die deel uitmaken van de 113 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.