It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

een karaokeparty buiten organiseren in 3 stappen

Wie zei er dat karaoke een binnenhuisactiviteit was? Met het voorjaar in de lucht en de temperaturen in de lift is het de hoogste tijd om tafelkleden en tuinstoelen tevoorschijn te halen voor een... karaoke in de openlucht!

Met een paar hulpmiddelen kan je in drie stappen je tuin omtoveren in een openluchtpodium waar je tot in de kleine uurtjes kunt zingen.

Dit heb je nodig:

  • Beamer
  • Laken of groot oppervlak om de video's op te projecteren
  • KaraFun en je favoriete nummers in offline-modus

Facultatief:

  • Boxen
  • Microfoon
  • Zitplaatsen (poefs, dikke kussens, hooibalen, enz.)
  • Verlichting (tuintoortsen, kerstverlichting, kaarsen, enz.)
  • Je favoriete koekjes om het vol te kunnen houden


1. Bereid het scherm voor

Allereerst, het scherm. Het simpelste en beste is een grote witte muur. Maar een laken in een lichte kleur of een groot doek geknoopt tussen twee bomen werkt ook prima.

2. Sluit de beamer aan op je apparaat

Zorg voor de benodigde kabels. Verschillende recente beamermerken hebben apps beschikbaar waarmee je van je telefoon rechtstreeks naar de beamer kan zenden met behulp van Wi-Fi of Bluetooth. Als dat niet mogelijk is, heb je een adapter nodig die past op je model telefoon / tablet. Deze adapters kunnen online of in elektronicazaken worden aangeschaft.

3. Installeer KaraFun

Download de allerlaatste versie van KaraFun en het feest kan beginnen!

Zoek je offline opgeslagen nummers op, stel je wachtlijst op en je kunt gaan zingen. Je kunt de feestvreugde nog een beetje verhogen met een paar spelletjes, waar we eerder in ons blog voorbeelden van gaven, of gewoonweg gaan zingen tot je erbij neervalt!

Heb je nog andere ideeën voor het zingen in de openlucht? Deel ze met de gebruikers van KaraFun op de site (opmerkingen).

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!