It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Tip van de maand: toonhoogte en tempo van een nummer opslaan

Voor sommige mensen is karaoke niet gewoon wat stoom afblazen en plezier maken in je vrije tijd, maar een manier om beter te leren zingen. Als je in deze categorie valt, kan je heel wat hebben aan de mogelijkheid de toonhoogte aan te passen.

Met KaraFun kan je de toonhoogte van elk nummer +/- 6 halve tonen wijzigen.

Dat gaat als volgt:

Voor Windows:

Bovenaan links zie je de mogelijkheid om toonhoogte en tempo te wijzigen. Klik hierop nadat je een nummer hebt gestart en je hoort het verschil. Als je deze toonhoogte wilt opslaan voor later, voeg het nummer dan toe aan je afspeellijst en dan zie je meteen onder de videospeler de optie om toonhoogte en tempo te wijzigen. Daarmee kan je je instellingen opslaan voor de volgende keer.

Voor Mac:

Net als bij Windows kan je de toonhoogte bovenaan rechts wijzigen. Start een nummer en voer de wijzigingen in. Als je wil dat het wordt onthouden, ga dan naar de menubalk, vervolgens naar Voorkeuren en activeer Mijn voorkeuren voor elke titel onthouden.

Voor Android en Apple smartphones en tablets:

Start een nummer. Tik op het scherm en de optie verschijnt om de toonhoogte te wijzigen (tussen andere opties als zang en tempo). Voor het opslaan van je voorkeur, ga naar je Instellingen, dan naar Playback en activeer Mijn voorkeuren voor elke titel onthouden.

Het is van belang te weten dat als je de toonhoogte van het oorspronkelijke nummer wijzigt, dit de kwaliteit ervan kan beïnvloeden.

Tip van vorige maand: nummerinfo weergeven (toonhoogte, tijdsduur, enz.)

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!