It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Tip van de maand: Afspeellijsten

Ben je je tong verloren? Zoveel nummers om uit te kiezen dat je het gewoon niet meer weet? Met zoveel mooie nummers op een rijtje kan het vinden van het perfecte nummer voor de perfecte gelegenheid een hele klus zijn.

Gelukkig zijn hier de KaraFun afspeellijsten. Onze talentvolle muzikanten en muziekkenners hebben handmatig op basis van jullie suggesties voor KaraFun een groot aantal afspeellijsten samengesteld die perfect zijn voor alle mogelijke gelegenheden of buien.

Wat zijn afspeellijsten?

Een collectie karaokenummers die per thema zijn samengevoegd en handmatig door onze muziekspecialisten zijn geselecteerd. Er is er een voor elk moment... Gefeliciteerd, Karaoke classics, Jazz diva's, Let’s Boogie! en de lijst wordt steeds langer!

Waar kan ik de afspeellijsten vinden?

Op dit moment kan je de KaraFun afspeellijsten vinden op onze app voor iPhone of iPad, of op onze website. En spoedig vind je ze op alle KaraFun apps dus houd je ogen open!

Hoeveel nummers staan er in elke afspeellijst?

De lengte van de afspeellijsten loopt uiteen, maar alle lijsten geven je wat je minimaal nodig hebt voor een goed rondje zingen.

Hoe moet ik de nummers van een lijst afspelen?

Het is net zo simpel als een ander nummer afspelen: gewoon op zoek gaan en als je het nummer gevonden hebt: zingen maar.

Kan ik selecties maken?

Ja hoor! Op de meeste van onze apps kan je een wachtlijst maken en dus 1, 2, 5 of zelfs de hele afspeellijst selecteren en afspelen. Je hoeft alleen maar al de nummers die je leuk vindt aan de wachtlijst toe te voegen.

Hoe kan ik mijn eigen afspeellijst maken?

Onze muzieklijst-wizards staan tot je beschikking om je behoeftes te noteren. Aarzel niet om je ideeën te sturen!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!