Blog

20/10/2017

5 tips om plankenkoorts te overwinnen

De KJ (karaoke DJ) noemt je naam, je bent aan de beurt! Je handen zijn klam, de schijnwerpers zijn op je gericht en gewapend met een microfoon klim je het podium op om je favoriete karaokesong te zingen maar... niets! Geen woord, zelfs geen kreetje komt er naar buiten!

Als de zenuwen je de baas worden en je het onderspit dreigt te delven, hebben wij voor jou deze vijf tips om jezelf weer in de hand te krijgen.

15/10/2017

Halloween en muziek, wist je dat al?

Of ze het nu gewild hebben of niet, deze artiesten hebben hits gehad die voor altijd met Halloween verbonden zullen blijven.

Test je muziekkennis met deze minutieus voorbereide quiz om te gebruiken tijdens je Halloween-feestje: een tikje afgrijzen, een paar gram gekkigheid en talloze talentvolle artiesten.

10/10/2017

'Beste KaraFun': Hoe kan ik via een smartphone de catalogus bereiken?

Vraag

Kan ik rechtstreeks via mijn telefoon toegang krijgen tot de catalogus en nummers toevoegen?
Steve - Canada

01/10/2017

Wat is er te doen in September?

In September presenteren we met trots de nieuwe titels Wie kan mij vertellen, Redneck Life en What About Us die deel uitmaken van de 110 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
15/09/2017

Karaoke voor luie mensen: nummers die slechts uit één zin bestaan

Nu iedereen weer hard aan het werk is, lijkt de vakantie alweer bijna even ver weg als je pensioen... We hebben daarom besloten om je te sparen en heel kalm aan de draad weer op te pakken, met een serie nummers die maar een piepklein beetje van onze hersens vergen. Ze bestaan namelijk slechts uit... één zin die oneindig vaak wordt herhaald.