Blog

03/07/2017

Waarom blijven sommige nummers in je hoofd hangen?

We zijn allemaal wel eens slachtoffer geweest; een vriend zingt iets en de rest van de dag krijg je die melodie en tekst niet meer uit je hoofd. Van de Macarena tot Let it Go is vaak een stevige nacht slapen nog niet voldoende om deze melodie die je achtervolgt maar ook o zo goed is, te verdrijven.

Volgens een onderzoek gepubliceerd door het tijdschrift Psychology of Music heeft 90% van de bevolking op zijn minst een keer per week te maken met een nummer dat niet meer kwijt te raken is.

Ook al is het een algemeen probleem, het soort nummer varieert per persoon en persoonlijke voorkeur.

01/07/2017

Wat is er te doen in Juni?

In Juni presenteren we met trots de nieuwe titels Still Not Dead, Himmelblaue Augen en Passionfruit die deel uitmaken van de 157 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
01/07/2017

De ideale playlist voor je car‑aoké!

De reis naar de vakantiebestemming kan eindeloos lang lijken. Voordat je gaat inladen, kan je de reis beter even voorbereiden.

Of je je nu in Frankrijk, de VS of in Australië bevindt, is het eigenlijk wel mogelijk om 24 uur zonder muziek te overleven? En als wij je nu eens vertellen dat we de perfecte mix hebben gevonden tussen radio en tijdverdrijf onderweg: de car-aoké.

21/06/2017

Organiseer de perfecte karaokeparty voor kinderen

Met de komst van programma's voor kinderen als The Voice Kids, gecombineerd met het succes van artiesten die jong zijn begonnen (Justin Bieber, Taylor Swift, enz.) en zelfs tv-series met veel muziek erin als Glee, is de muziek scene voor de jongere generatie ontstaan. Zingen wordt steeds populairder onder jongeren.

Geen paniek; het idee voor het volgende verjaarspartijtje is zo helder als de hoge noot die Christina Aguilera al haalde toen ze pas 15 was... organiseer een karaokeparty voor kinderen!

We hebben ontzettend veel ideeën om het partijtje te laten slagen: de kids willen straks niet anders meer!

20/06/2017

'Beste KaraFun' - Wat is de beta van KaraFun?

Vraag

Ik heb gezien dat er een beta-center bestaat. Wat is dat precies en hoe werkt het?
Tony uit Londen