Blog

01/09/2017

Wat is er te doen in Augustus?

In Augustus presenteren we met trots de nieuwe titels So Nice (Summer Samba), New Rules en Don't Be Cruel (1968 Comeback Special) die deel uitmaken van de 147 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
30/08/2017

'Beste KaraFun': Hoe kan ik toonhoogte en tempo van een nummer opslaan?

Vraag

Hoe kan ik toonhoogte en tempo van een nummer opslaan om ze tijdens komende karaokefeestjes weer te kunnen gebruiken?
Stefan - Duitsland

20/08/2017

Een zondag met The SingSations

Onlangs hebben we Darrel Dickson mogen ontmoeten. Deze 'enigszins anders dan andere' gebruiker van KaraFun deelt namelijk momenten van geluk en muziek met zijn groep The SingSations tijdens optredens elke zondag in het bejaardentehuis van Oshawa in Canada.

Darrel vertelt ons over deze bijzondere zondagen waarbij KaraFun een rol speelt.

15/08/2017

9 uitspraken over de kracht van muziek

Muziek heeft een onbeschrijfelijke kracht: het is gekoppeld aan je herinneringen en wekt emoties op. De Amerikaanse jazz-zangeres Ella Fitzgerald vat haar kunstvorm perfect samen als ze zegt 'het enige wat beter is dan zingen, is nog meer zingen'.

Talloze beroemde zangers hebben van muziek hun leven gemaakt en zijn erin geslaagd de kracht van muziek en van zingen in één zin te vangen.

Hier volgt een selectie van de beroemdste uitspraken over muziek.

01/08/2017

Wat is er te doen in Juli?

In Juli presenteren we met trots de nieuwe titels Jij bent de liefde, Een bom en Lay Down Sally die deel uitmaken van de 145 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.