Blog

07/04/2017

9 artikelen om het meeste uit je karaokeparty te halen

Wie heeft karaoke uitgevonden? Wat is het 1e gebod van karaoke? Welke wereldberoemde tennisster heeft iets met Disney karaoke en wat is de beste microfoon voor een KaraFun karaokeparty?

Lees het allemaal in dit overzicht van populaire blogartikelen.

01/04/2017

Wat is er te doen in Maart?

In Maart presenteren we met trots de nieuwe titels You're Welcome, Het Leven Danst Sirtaki en Ain't Even Done With The Night die deel uitmaken van de 123 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
15/03/2017

Een microfoon kiezen

Met KaraFun hoef je verder alleen nog de KaraFun app op je apparaat te installeren en je kan je favoriete nummers kiezen uit 28,000 titels, maar je kan de ervaring nog completer maken met een microfoon in je hand. Hier volgt een overzicht van de mogelijkheden en de grondbeginselen van de installatie van een microfoon als je KaraFun gebruikt.

15/03/2017

Oh Danny Boy, the songs are calling

A north to south drive of Ireland takes about eight hours. For such a small country, its impact on music has been a gold pot at the end of the rainbow! Van Morrison, The Cranberries, Sinéad O’Connor, Dropkick Murphys… are all born and bred where the green grass grows!

And if you are a lucky karaoke singer, you're sure to find what you're looking for on KaraFun to celebrate this 17th on St. Paddy's Day!

14/03/2017

Karaokenummers die de taalbarrière hebben doorbroken

Muziek heeft geen geografische grenzen en ook geen vaste tongval (behalve wellicht die van het logo van The Rolling Stones). Een aantal van de wereldwijd populairste nummers zijn niet in het Engels.

Dus zit de populariteit van een nummer nu in de woorden? Of in de kracht van de melodie? Of is het misschien de buitenlandse touch die het direct onweerstaanbaar maakt? Hoe kan de cultus rond de Franse zanger Serge Gainsbourg door de Britten of het succes van de Duitse groep Rammstein in the V.S. anders worden verklaard?

Laten we snel op wereldreis gaan en onze talen verbeteren met behulp van zeven mondiale hits.