It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Karaoke in de film

Aangezien het al twintig jaar onderdeel uitmaakt van de populaire cultuur, is karaoke regelmatige te zien op tv en in de film!

In deze scènes die cult zijn geworden, wordt vaak gezongen door de acteurs zelf en niet door stand-ins, en ze bevestigen dat talent soms veel verder gaat dan de camera (Zooey Deschanel heeft bijvoorbeeld meegewerkt aan de soundtrack van een aantal tekenfilms).

Berg de microfoon op en gooi de popcorn in de pan, dit is hét moment om een paar karaokefilms te gaan kijken!

My Best Friend's Wedding

Kimmy (gespeeld door Cameron Diaz) laat ons een hele nieuwe versie horen van een klassieker van Dusty Springfield. Uit deze scène blijkt hoeveel lol en plezier het beoefenen van karaoke kan opleveren!

De karaokesong: I Just Don’t Know What To Do With Myself - Dusty Springfield

500 Days of Summer

Tijdens een karaokeparty bespreken Tom (Joseph Gordon-Levitt) en Summer (Zooey Deschanel) de problemen van de liefde via de microfoon op een titel van de Pixies.

De karaokesong: Here Comes Your Man - Pixies

Lost in Translation

Dit speelt zich af in Japan wanneer Charlotte (Scarlett Johansson) en Bob (Bill Murray) vriendschap sluiten, wat zich ontwikkelt tot een romance tijdens hun escapades in het geboorteland van de karaoke. Op hun avonturen belanden ze in een karaokebar waar de twee met een microfoon in de hand elkaar hun gevoelens bekennen.

De karaokesong: Brass in Pocket - The Pretenders

How to Lose a Guy in 10 Days

Wanneer een journaliste (Kate Hudson) en een reclameman (Matthew McConaughey) riskante gokjes wagen over de toekomst van hun relatie, loopt alles uit de hand tijdens een karaoke-vertolking van You're So Vain van Carly Simon.

De karaokesong: You’re So Vain - Carly Simon

Duets

Karaoke is een van de belangrijkste thema's van deze muziekfilm. Terwijl de muziek op zich al voldoende is voor het succes van de film, is het nummer 'Cruisin' van Gwyneth Paltrow en Huey Lewis cult geworden (je hoort de echte stem van Gwyneth)!

De karaokesong: Cruisin' - Gwyneth Paltrow and Huey Lewis

PS - I Love You

Wanneer Holly (Hillary Swank) haar man Gerry (Gerard Butler) verliest, slaagt ze erin dat te verwerken via een aantal avonturen die haar de liefde opnieuw laten ontdekken. Ze komt met name terecht in een karaokebar waar ze zonder het te weten een ontmoeting heeft die haar toekomst op zijn kop zal zetten.

De karaokesong: Mustang Sally - The Commitments

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!