It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Keuken Karaoke: verwen je oren en je smaakpapillen!

Belangrijkste regel van de ongeschreven karaokewetten: uit respect voor de ander zing je nooit met je mond vol! Anderzijds is zingen tijdens je avondeten lang geen gek idee!

Wanneer de geneugten van muziek en voedsel met elkaar worden gecombineerd, vooral als onderdeel van een karaokeparty waarvoor je een gastenlijst hebt opgemaakt en KaraFun op volle toeren draait, is het essentieel om de buiken van de gasten evenzeer te vullen als hun oren! Met dat in gedachten komt er op het KaraFun menu du jour: spetterende, smaakvolle en feestelijke gerechten op muzikale thema's gecombineerd met een delicate selectie van verrukkelijke songs!

Jammie, jammie!

Voordat je de voorgerechten opdient waar je de afgelopen drie uur op hebt staan zweten en die binnen drie seconden weggewerkt worden, kun je je gasten helpen in de stemming te komen met de volgende hapjes sappige muziek die het geluid van rammelende magen perfect overstemmen: "Yummy Yummy Yummy," een zoete popsong van Ohio Express die uitkwam in 1968 en gebaseerd is op het klassieke thema van liefde gecombineerd et voedsel ("I have love in my belly," zingt Joey Levine). Vervolg met "Hungry Eyes," van Eric Carmen (Dirty Dancing) en "Hungry Like The Wolf," van Duran Duran bijvoorbeeld.

Aperitief

Op het menu de traditionele cocktail of het aperitief, uiteraard met mate te gebruiken. Tijdens het serveren hiervan draai je een leuk plaatje van Billy Joel met "Scenes From An Italian Restaurant," een klassieker uit 1977 waarin hij zingt: "a bottle of red, a bottle of white, it all depends on your appetite.”

Voorgerecht

Neem je gasten mee op een buitenlandse reis die niet alleen hun smaakpapillen maar ook hun oren verwent! Eerste stop, het Zuiden van de VS met een speciaal recept (en een op spinazie lijkende smaak) "Polk Salad Annie," gezongen door Elvis Presley. Volgende stop, Latijns Amerika met tortilla chips die gedipt kunnen worden in wat "Red Hot Salsa" een knipoogje naar het nummer van Dave Sheriff of zelfs als een eerbetoon aan de Californische rockers, Red Hot Chili Peppers. Hun lied "Can’t Stop" is perfect, want als je eenmaal knabbelt op gedipte chips is het lastig om niet door te eten.

Hoofdgerecht

Stop calorieën tellen en luister liever naar de muziek. "Pizza Song" en vervolg het menu du jour met Weezer's "Pork And Beans." Je gasten zullen vast geen plek meer over hebben, maar volgens Weird Al Yankovic in "Eat It," zijn hilarische parodie op Michael Jackson's "Beat It,” zou je altijd "Have some more chicken and have some more pie, it doesn’t matter if it's boiled or fried, just eat it!"

Dessert

Sluit het diner af met een smorgasbord vol met meer of minder romige nummers. Liefhebbers van ijs zullen genieten van "Ice Cream" van Sarah McLachlan. Voor gasten die hun lijn in de gaten houden met wat fruit als light toetje is "Strawberry Fields Forever" van The Beatles of ongeacht welke track van de Cranberries een goed idee. Voor wie niet kan kiezen tussen ijs en het gezondere fruit, kan de twee combineren met "Banana Split" van Lio. Anderen geven de voorkeur aan "Peaches and Cream," gezongen door 112, of de knapperige good ol’ traditional "American Pie" van Don McLean.

Koffie

En aan het eind van dit alles gaat er niets boven een goede kop koffie terwijl je kunt luisteren naar de beroemde Franse artiest, Serge Gainsbourg in "Couleur Café." Je was vanavond een buitengewoon goede gastheer of -vrouw en je bent er in geslaagd je gasten goed eten, goed gezelschap en goede muziek voor te schotelen. Dat wordt nog veel duidelijker als een gast je zijn koffie weer aanreikt als het nummer van Def Leppard begint: "Pour Some Sugar On Me."

Ontbijt

Met een ongeëvenaard gevoel voor gastvrijheid stop je de gasten die blijven slapen in na een lange muzikale feestavond. Zorg er 's ochtends voor dat ze aangenaam gewekt worden door de geur van warm brood met bijvoorbeeld "Breakfast In America" van Supertramp."

Smakelijk eten!

En hier is de complete playlist:

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!