It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Tip van de maand: dubbel scherm

'Hoe kan ik ervoor zorgen dat de zangers alleen de karaoke zien en toch zelf de app blijven beheren?'

Heel simpel: activeer de optie dubbel scherm! Deze functionaliteit zorgt voor een tweede scherm waar alleen de tekst wordt getoond, zodat jij gewoon door kan gaan met toevoegen van nummers aan de wachtlijst, de tonaliteit veranderen, enz., met behulp van de KaraFun app.

Hoe activeer je de optie dubbel scherm?

Mac en Windows

Klik op de knop dubbel scherm bovenaan het scherm, naast de speler (zie de afbeelding hieronder). Dan opent er een tweede venster. Dubbelklik op dat venster om het maximaal te vergroten (met een tweede dubbelklik neemt het venster weer de vorige afmetingen aan).

iOS en Android

De KaraFun apps op smartphones en tablets hebben al een geopend scherm. In landscape-modus kan dit scherm worden geminimaliseerd door het naar links of rechts te vegen. Ook kan het worden verplaatst door erop te drukken en opzij te schuiven. In landscape-modus wordt het scherm automatisch vergroot.

Stuur het tweede scherm naar een extern scherm / naar de televisie

Profiteer maximaal van de karaoke door je apparaat aan te sluiten op een tweede monitor of op je tv. Of je het met een kabeltje of via streaming doet, met het juiste materiaal ben je in een paar stappen klaar om te beginnen. Meer weten?

Nog vragen? Ga naar ons helpcenter of onze blog, barstensvol slimme tips en vragen van gebruikers.

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!