Blog

01/03/2017

Wat is er te doen in Februari?

In Februari presenteren we met trots de nieuwe titels Despacito, Het kleine cafe aan de haven en Ik haal alles uit het leven die deel uitmaken van de 143 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
17/02/2017

10 fun facts over karaoke

We weten allemaal dat karaoke staat voor muziek, dat karaoke staat voor zingen en vooral dat karaoke staat voor fun!

Maar kennen jullie de betekenis van het woord? Waar komt karaoke vandaan? Waar is het het populairst (en dat is niet waar je zou denken)? Wat zijn de karaokerecords?

Hier 10 fun facts over karaoke!

15/02/2017

Nieuw: KaraFun Android 4.0 is beschikbaar!

De volledig nieuwe Android Version 4.0 is uitgekomen. Naast een volledig nieuwe interface, vooraf gemaakte afspeellijsten en een speler met een veegscherm, hebben we deze app even snel gemaakt als de andere KaraFun apps. Klaar voor de start!

01/02/2017

Wat is er te doen in Januari?

In Januari presenteren we met trots de nieuwe titels Shape of You, I Just Can't Help Believin' (with the Royal Philharmonic Orchestra) en Butterfly die deel uitmaken van de 111 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
17/01/2017

Je muzikale horoscoop voor 2017!

Nu de gevulde kalkoen en de oesters weer een beetje gezakt zijn en de goede voornemens op sportgebied vergeten, blijft er aan het begin van het jaar nog een laatste nieuwjaarspleziertje over: kijken wat de komende maanden te bieden hebben aan de hand van een horoscoop vol mooie vooruitzichten. Het is nog een muzikale horoscoop ook, dus neem hem maar snel door!