Blog

01/01/2017

We staan altijd klaar om je te helpen!

Om er voor te zorgen dat jij een perfect oud- en nieuwfeest zou hebben, heeft ons team zijn beste beentje voorgezet (en uiteraard zijn beste stem laten horen) om jou technisch te ondersteunen tijdens DE grote nacht!

Verschillende teamgenoten hebben zich vrijwillig opgeworpen om jullie mails te beantwoorden, je verzoeken op te sporen en er zeker van te zijn dat KaraFun goed werkte.

Wat een succes! Op het hoogtepunt van de avond hadden jullie met duizenden zangers tegelijk ingelogd om plezier te maken met onze apps. Het was ook een goede gelegenheid om nieuwe features uit te testen die binnenkort worden gelanceerd in de KaraFun Bar en ook snel voor iedereen in onze apps. KaraFun Remote was een grote hit!

Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om jullie een geweldig jaar te wensen, vol hoop en geluk, en we hopen dat karaoke ertoe kan bijdragen dat jij de wereld om je heen wat vrolijker maakt!

Een gelukkig 2017!

01/01/2017

Wat is er te doen in December?

In December presenteren we met trots de nieuwe titels The Suspicious Minds (with the Royal Philharmonic Orchestra), Great Balls Of Fire / Whole Lotta Shakin' Goin' On en Roll Over Beethoven die deel uitmaken van de 133 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
20/12/2016

10 vragen / antwoorden voor een karaokeparty met oud en nieuw!

2016 loopt op zijn eind... Het is hoog tijd om feest te vieren! Een avondje KaraFun levert gegarandeerd een fijne oudejaarsavond op, maar om deze zo goed mogelijk voor te bereiden, volgen hier de meest gestelde vragen aan onze Klantenservice.

Namens het hele KaraFun team wensen we je een heel gelukkig en muzikaal jaar 2017 toe!

17/12/2016

Nog eens in het kort: Tips van de Maand - 2016

We hebben onze beste tips en trucs van 2016 in één tekst bijeengezet voor een snel overzicht. Hier zijn al onze tips om het meeste uit KaraFun te kunnen halen!
15/12/2016

Vier 2017 met een playlist voor het nieuwe jaar

3, 2, 1…. Happy New Year! Kick off a joyful and music-filled 2017 when you ring in the New Year with these karaoke songs!

Happy New Year from KaraFun!