Blog

07/04/2017

Maak kennis met onze laatste update van KaraFun Web

Wij zijn erg blij, want vandaag is een GROTE dag!

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een volledig vernieuwde versie van onze onlinespeler. Deze is heel handig en gewaardeerd door talloze klanten, want hij hoeft niet te worden geïnstalleerd.

We komen steeds dichter bij een stabiele versie ervan, en we stellen je voor deze versie vandaag nog te gaan testen! Deze versie kent al allerlei verbeteringen ten opzichte van de vorige, met name de wacht- en afspeellijsten.

Stap voor stap voegen wij andere functionaliteiten toe die erg gewaardeerd worden in andere apps: Online afstandsbediening, Beheer van de stemmen... We houden je zeer binnenkort op de hoogte van de nieuwe mogelijkheden.

Tot dan kan je hieronder klikken om de nieuwe versie van de onlinespeler uit te proberen en aarzel niet om ons je mening te geven op de site of per mail!

07/04/2017

9 artikelen om het meeste uit je karaokeparty te halen

Wie heeft karaoke uitgevonden? Wat is het 1e gebod van karaoke? Welke wereldberoemde tennisster heeft iets met Disney karaoke en wat is de beste microfoon voor een KaraFun karaokeparty?

Lees het allemaal in dit overzicht van populaire blogartikelen.

01/04/2017

Wat is er te doen in Maart?

In Maart presenteren we met trots de nieuwe titels Het Leven Danst Sirtaki, Touch en Tuesday die deel uitmaken van de 124 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
15/03/2017

Een microfoon kiezen

Met KaraFun hoef je verder alleen nog de KaraFun app op je apparaat te installeren en je kan je favoriete nummers kiezen uit 29,000 titels, maar je kan de ervaring nog completer maken met een microfoon in je hand. Hier volgt een overzicht van de mogelijkheden en de grondbeginselen van de installatie van een microfoon als je KaraFun gebruikt.

15/03/2017

Oh Danny Boy, the songs are calling

A north to south drive of Ireland takes about eight hours. For such a small country, its impact on music has been a gold pot at the end of the rainbow! Van Morrison, The Cranberries, Sinéad O’Connor, Dropkick Murphys… are all born and bred where the green grass grows!

And if you are a lucky karaoke singer, you're sure to find what you're looking for on KaraFun to celebrate this 17th on St. Paddy's Day!