Kan ik een karaoke-catalogus downloaden per genre, datum, artiest enz.?

Als de door ons ontworpen PDF-catalogi beschikbaar hier niet goed zijn voor je, kan je geheel eigen catalogus maken met behulp van de CSV-versie.

CSV is een formaat dat te openen is in de meeste spreadsheet-software (als Excel of Open Office), waarmee je kunt filteren op alle kolommen (genre, jaar, duetten, artiest).

Je kan zo nodig de gefilterde versie printen om een volledig gepersonaliseerde karaoke-catalogus te maken, gebaseerd op je eigen criteria.