Hoe installeer je een beta-versie?

De installatie van de bètaversie is voor ieder apparaat anders.

Windows / Mac

Open het gedownloade bestand (.exe of .dmg) en installeer de software als een normale applicatie.

In Windows moet je de standaardinstallatiemap wijzigen als je jouw bestaande KaraFun-software wenst te behouden.

Op Mac hoef je alleen de naam van de app te wijzigen voordat je deze naar je apps-map verplaatst (zoals KaraFun beta).

Android

Op Android moet je de APK op je telefoon of tablet installeren.

Kijk hier als je hulp nodig hebt om dat te doen.< /a>

iPhone / iPad

We hebben momenteel nog geen bètaversie voor iOS. Als je op de hoogte gehouden wil worden wanneer deze versie beschikbaar komt, neem dan contact op met ons
klantenserviceteam.