< Android

Hoe kun je KaraFun gebruiken met Chromecast?

Je kunt je Chromecast gebruiken om KaraFun in spiegelbeeld weer te geven op een ander scherm (een televisie of een beamer bijvoorbeeld).
Let op: Deze functionaliteit is uitsluitend beschikbaar op Android-apparaten die geschikt zijn voor mirroring Chromecast.

Voordat je begint, moet je je Chromecast aansluiten op je externe scherm om het scherm van je Android-apparaat te kunnen casten.

Het scherm van mijn Android-apparaat casten

1. Sluit je Android-apparaat aan op hetzelfde Wi-Fi-netwerk als je Chromecast.
    2. Open de applicatie Chromecast.
    3. Kies op het navigatiepaneel "Het scherm casten".
    4. Druk op de knop "Het scherm casten".
    5. Selecteer je Chromecast.
Als je apparaat eenmaal het scherm cast, hoef je alleen nog maar KaraFun te starten.

Stop het casten van mijn scherm

Vanaf het kennisgevingspaneel:
    1. Open het afrolmenu met kennisgevingen van je Android-apparaat.
    2. Selecteer "Uitschakelen" in de kennisgevingsbalk.
Vanuit de applicatie Chromecast:
    1. Open opnieuw de applicatie Chromecast.
    2. In het navigatiepaneel, kies "Het scherm casten".
    3. Druk op de knop "Uitschakelen".
Voor meer informatie over de werking van Chromecast, klik hier.