Hoe kun je KaraFun gebruiken met Google Home?

Je kunt je Google Home gebruiken om KaraFun in spiegelbeeld weer te geven op een ander scherm (een televisie of een beamer bijvoorbeeld).
Let op: Deze functionaliteit is uitsluitend beschikbaar op Android-apparaten die geschikt zijn voor mirroring Google Home.

Voordat je begint, moet je je Google Home aansluiten op je externe scherm om het scherm van je Android-apparaat te kunnen casten.

Het scherm van mijn Android-apparaat casten

1. Sluit je Android-apparaat aan op hetzelfde Wi-Fi-netwerk als je Google Home.
    2. Open de applicatie Google Home.
    3. Kies op het navigatiepaneel "Het scherm casten".
    4. Druk op de knop "Het scherm casten".
    5. Selecteer je Google Home.
Als je apparaat eenmaal het scherm cast, hoef je alleen nog maar KaraFun te starten.

Stop het casten van mijn scherm

Vanaf het kennisgevingspaneel:
    1. Open het afrolmenu met kennisgevingen van je Android-apparaat.
    2. Selecteer "Uitschakelen" in de kennisgevingsbalk.
Vanuit de applicatie Google Home:
    1. Open opnieuw de applicatie Google Home.
    2. In het navigatiepaneel, kies "Het scherm casten".
    3. Druk op de knop "Uitschakelen".
Voor meer informatie over de werking van Google Home, klik hier.