Kan ik playlists aanmaken / synchroniseren met KaraFun iPhone / iPad?

Met KaraFun iPhone / iPad kan je jouw eigen aangepaste afspeellijsten maken en daarin je toon-, tempo- en volume-instellingen opnemen. Vervolgens kan je jouw nummers vanuit de afspeellijst aan de wachtrij toevoegen.

Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat je voorkeuren correct worden opgeslagen:

• Ga naar "mijn nummers" > "Maak een afspeellijst"
  • Geef een naam aan je afspeellijst en voeg zoveel nummers toe als je wilt
  • Klik op een nummer en tik op "Wijzig de opties"
  • Verander de toon, het tempo en de volumeniveaus.
  • Klik op "Opslaan"
Je wijzigingen worden opgeslagen en je kan jouw nummers vanuit de afspeellijst aan de wachtrij toevoegen.