Aanmaken

Als het niet al is gebeurd, klik dan op de knop hieronder om je account in een paar klikken aan te maken. Je wordt tijdens de gehele inschrijvingsprocedure begeleid.

KaraFun iPhone / iPad installeren

Tik op je iPhone / iPad op het App Store icoontje. Zoek naar KaraFun en tik op "Verkrijgen" of het cloud-icoontje om KaraFun op je apparaat te downloaden.

Klik hier voor de lijst compatible apparaten

Inloggen bij KaraFun

Start de app en druk op "Verbinden".

Voer je inloginformatie in en kies "Verbinden" (tik op de gebruikersnaam of het wachtwoord om het toetsenbord weer te geven).

Tik op "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" om een nieuw wachtwoord aan te maken.

In de gratis versie zijn er slechts fragmenten van ongeveer 30 seconden te beluisteren, naast het gedeelte met gratis titels.
Meer weten?

Ontdek wat er met KaraFun allemaal kan!

Duizenden karaoke-nummers

Ontdek alle nummers van KaraFun!

Zoek door alle verschillende genres, bewaar de nummers die je mooi vindt in je favorieten, maak een wachtlijst en je bent klaar om te gaan zingen!

Verder gaan

Gebruik het icoontje met de drie punten om alle beschikbare opties weer te geven.

Toevoegen aan de favorieten, aan de wachtlijst of offline synchroniseren is ontzettend simpel!