Hoe kan ik de inhoud van mijn playlist afdrukken?

Ook al is er geen speciale optie om een playlist af te drukken, kun je het zo doen:
  1. De inhoud van je playlist in het formaat CSV exporteren (rechter muisklik op de playlist en dan "Exporteren")
  2. Open het CSV bestand dat je hebt geëxporteerd naar ongeacht welk spreadsheetprogramma (Excel, Open Office) (klik hier voor meer informatie) en druk vervolgens de inhoud van het bestand af (meestal onder Bestand, Afdrukken).
  3. En klaar is Kees!

Over importopties

Dan zal je waarschijnlijk de importparameters handmatig in moeten geven in het spreadsheetprogramma. Als dit het geval is, moet je tekenset "West-Europa" kiezen, met de komma (,) als scheidingsteken en het dubbele aanhalingsteken (") als scheidingsteken voor de tekst.