< Algemene vragen

Kan ik KaraFun bedienen met een mobiele telefoon / tablet?

Ja! KaraFun Mac biedt Online afstandsbediening, een exclusieve feature waarmee je de app kunt bedienen met een mobiel apparaat, of het nu je telefoon is, je tablet of wat voor ander apparaat ook met internetverbinding en een webbrowser.

Om Online afstandsbediening in te schakelen, moet je KaraFun Mac starten en op Online afstandsbediening klikken onder aan de zijbalk.

Schakel Online afstandsbediening in en scan de barcode van je apparaat of zet het internetadres in je browser (Safari, Chrome, Firefox).

Tot slot geef je een gebruikersnaam in voor deze sessie. KaraFun Mac voert dan de opdrachten uit die jij van je apparaat ernaartoe stuurt.

Als je wilt dat anderen meedoen, laat hen dan ook de QR Code scannen.

Iedereen kan Coördinator zijn, wat inhoudt dat deze gebruiker alles kan controleren. Voor de andere gebruikers kan je standaard-toestemming instellen onder het tabje "Toestemming". Als Coördinator kan je bijvoorbeeld besluiten uitsluitend toestemming te geven de wachtlijst in te zien of de anderen ook de mogelijkheid te geven zelf nummers aan de lijst toe te voegen.

Let op: voor KaraFun Mac heb je een permanente internetverbinding nodig. Zonder een stabiele internetverbinding zou Online afstandsbediening wel eens minder goed kunnen werken.