Het lukt me niet om in te loggen

Heb je problemen met inloggen? Geen paniek, in dit gedeelte krijg je hulp en word je stap voor stap begeleid.

Verbinden

Om te beginnen moet je op 'Verbinden' klikken in het menu rechts bovenaan of op deze link.

Vervolgens vul je je gebruikersnaam of mailadres in en het wachtwoord dat je hebt gekozen bij inschrijving, en dan klik je op 'Inloggen'.
Als je via Facebook inlogt, moet je klikken op 'Connecten met Facebook'.

Wanneer je nog geen account hebt, klik dan op de knop hieronder om je account aan te maken in een paar muisklikken. Gedurende de gehele inschrijving word je begeleid.

Een gratis account aanmaken

Probleem met inloggen met je gebruikersnaam of mailadres

Als je jouw wachtwoord niet meer terug kunt vinden, klik dan hier.

Let op, we adviseren je om te:
  • Controleren of de hoofdlettertoets (Shift) vergrendeld is
  • Controleren of het numeriek toetsenbord vergrendeld is
  • Controleren of het toetsenbord op AZERTY is ingesteld in plaats van QWERTY (A op de plek van de Q, Z op de plek van de W, etc.)

Probleem met inloggen via Facebook

Als je jouw Facebook wachtwoord niet terug kunt vinden, klik dan hier.

Lukt het nog steeds niet om in te loggen?

Als je na voorgaande stappen nog steeds niet kunt inloggen, neem dan contact op met onze klantenservice.