Gratis karaoke Player functies - KaraFun Player

Karaoke speler Mogelijkheden lijst
Speelt KAR, KOK, LRC, LRC Verbeterde bestanden
Nieuw KFN formaat: gecompresseerd, vele mogelijkheden, vernieuwend
Speelt CDG + MP3 bestanden
Speelt MP3, OGG en MID muziek bestanden
Speelt Video bestanden: AVI, Mpeg...
CDG + MP3 transparentie met KFP als achtergrond
Oefenmode voor gemakkelijk lezen
De oefenmode (de zonnebril knop) is geoptimalizeerd voor gemakkelijk lezen. Het helpt u om familiair te worden met de lyriek. U kunt het lettertype, de grote, de uitlijning, de style en het maximum aantal lijnen aanpassen in de opties.
Per blok of progressieve lyriek oplichting Er zijn twee mogelijkheden voor het oplichten van de tekst als de karaoke wordt afgespeeld: per blok of vooruitgaand (line). U kunt schakelen met de TXT knop in het hoofdvenster van de speler. Het type van oplichting kan ingesteld worden in het KFN bestand, in dat geval, bijde lichten van de BLOCKS en LINE zijn aan.
Sync Bolletjes Mode De sync bolletjes mode kan ingeschakeld worden om gewaarschuwd te worden als de volgende syncs aankomen.
Elk bolletje betekend een synchronizatie, het is nu gemakkelijk wanneer u moet beginnen te zingen na een solo!
Automatische detectie van de MIDI melodie begeleiding
Microfoon management Klik op de microfoonknop om de Audio/MIDI opties in te stellen. Het oponametoestel moet geaktieveerd zijn om om op de opnameknop te kunnen klikkken. Kies een song en zing!
Afspelen in venster of vollescherm
Tweede monitor output (TV, projector...)
Toegevoegde tracks: begeleiding melodie, begeleiding stem Bij default, is geen begeleiding geaktieveerd (note LCD). Een extra track kan een melodie (guitar LCD), een stem (upper microphone LCD) of uw stem (upper microphone LCD met note LCD) begeleiding zijn als u juist gestopt bent met opnemen. Al deze opnames zijn altijd gemixt met de achtergrond track. U kunt hun volume elk appart instellen in het controlevenster.
Audio/MIDI Toonhoogte Controle
Verhoog of verlaag al de noten om in het bereik van uw stem te zingen. Sleutel verandering heeft enkel effekt op de pitch niet op het tempo. (ook Pitch Control of Key Changer genoemd)
Audio/MIDI Tempo Controle Kontroleer de snelheid van de muziek.
Directe stem opname
Kontroleer de input en de output volume van uw microfoon, neem uw stem op en beluister die met de muziek.
Stem onderdrukking voor MP3 bestanden
Vermindert het volume van het stembereik van de originele MP3 songs (kan de instrumenten in hetzelfde bereik verminderen in dezelfde wijze).
Echo effekt op bijkomende Audio/MIDI tracks
Een echo effect kan aan elke extra track toegevoegd worden (audio en midi). U kunt het volume en de vertragingtijd veranderen voor de in gebruikzijnde extra track.
Automatische Begeleiding Anulatie
Automatic Guide Cancel is hetzelfde als Guide Replace of Guide Partner. Als een zanger luistert naar een melodie of stem begeleiding van een karaoke bestand en begint te zijngen in de microfoon, stop de begeleiding, als hij stopt met zingen in de microfoon komt de begeleiding terug. Dank zij dat, zult u achteraf kunnen zingen! ;-)
Volledige afspeellijst management (KPL, M3U)
Informatie pagina venster voor het afspelen van de karaoke
De titel, artiest, jaar en moeilijkheidsgraad voor man en vrouw voor de song worden voor het afspelen getoond op de infopagina voor de karaoke begint. U kunt de instellingen voor deze pagina instellen in de opties.
KFP karaoke presets verbetert de KAR, LRC, KOK en CDG weergave
Herstelt en slaat alle afspeelparameters op (pitch, tempo, begeleiding...) voor elk gespeelde karaoke
KFN en CDG naar AVI video bestand export
Publiek gebruik toegelaten (KaraFun free is alleen voor thuisgebruik)
Andere mogelijkheden Mogelijkheden lijst
Direct 3D engine (heeft DirectX 9 of beter nodig)
Vertaald in Engels, Frans, Italiaans, Deens, Duits, Spaans (Amerikaans), Zweeds, Potugees (Braziliaans), Nederlands, Croatisch, Pools, Russisch...
Volle unicode applicatie.
Geen ads, geen nags, geen banners, geen spyware en virus vrij certified