Blog

15/11/2017

'Beste KaraFun': Hoe kan er worden gezongen zonder verder gebruik van KaraFun te onderbreken?

Vraag

Hoe kan ik KaraFun gebruiken om een nummer op te zoeken terwijl iemand aan het zingen is, zonder onderbrekingen te veroorzaken?
Colleen - Ierland

15/11/2017

15 GIF-bestanden ter uitleg van karaoke

Als een beeld meer zegt dan duizend woorden, dan zegt een GIF er oneindig veel, nietwaar? Hier zijn daarom 15 situaties die je beslist zult herkennen.

01/11/2017

Wat is er te doen in Oktober?

In Oktober presenteren we met trots de nieuwe titels Zijn het je ogen, 1 Nacht Alleen en Annabel die deel uitmaken van de 163 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
20/10/2017

5 tips om plankenkoorts te overwinnen

De KJ (karaoke DJ) noemt je naam, je bent aan de beurt! Je handen zijn klam, de schijnwerpers zijn op je gericht en gewapend met een microfoon klim je het podium op om je favoriete karaokesong te zingen maar... niets! Geen woord, zelfs geen kreetje komt er naar buiten!

Als de zenuwen je de baas worden en je het onderspit dreigt te delven, hebben wij voor jou deze vijf tips om jezelf weer in de hand te krijgen.

15/10/2017

Halloween en muziek, wist je dat al?

Of ze het nu gewild hebben of niet, deze artiesten hebben hits gehad die voor altijd met Halloween verbonden zullen blijven.

Test je muziekkennis met deze minutieus voorbereide quiz om te gebruiken tijdens je Halloween-feestje: een tikje afgrijzen, een paar gram gekkigheid en talloze talentvolle artiesten.