Blog

15/01/2018

De 10 meest gezongen titels van 2017

2017 is een beladen jaar geweest voor de muziekindustrie met het verlies van grote namen als Chuck Berry, Tom Petty en Johnny Hallyday. Maar ook een jaar met verbazingwekkende successen van nieuwe sterren als Rag'n'Bone Man met zijn hit Human, of het enorme onthaal dat het derde album van Ed Sheeran heeft gekend.

Maar wat zijn nu de tien titels die in 2017 het meest zijn gezongen op KaraFun? De resultaten kunnen even verrassend zijn als het succes van Despacito.

01/01/2018

Wat is er te doen in December?

In December presenteren we met trots de nieuwe titels Een roosje m'n roosje, Perfect Duet en Ik leef mijn eigen leven die deel uitmaken van de 133 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
17/12/2017

Organiseer de perfecte karaokeparty met oud en nieuw!

De laatste dag van het jaar nadert met rasse schreden en jullie zijn vast al begonnen met de voorbereidingen voor het samen met je vrienden uitluiden van 2017! Met de microfoon in de hand ben je er helemaal klaar voor om 2018 heel goed (en met stevige uithalen van de stem) te starten. Hier zijn 7 tips voor je nieuwjaarskaraokefeest!

15/12/2017

7 vaak gestelde vragen over karaoke met de antwoorden

Je bent klaar om je karaokeparty te gaan organiseren, er vast van overtuigd er een unieke avond van te maken! Maar het is lastig tussen de bomen van microfoons, offline-modus, weergeven van tekst op de tv... het bos nog te zien! Om te voorkomen dat je hoofdpijn krijgt (en je je haren niet uit je hoofd hoeft te trekken), volgt hier een korte herhaling van de meest gestelde vragen over het aansluiten van je apparaten en het installeren van KaraFun in minder tijd dan nodig is om het woord 'karaoke' uit te spreken!

01/12/2017

Wat is er te doen in November?

In November presenteren we met trots de nieuwe titels Love Is in the Air, Bodak Yellow en (There'll Be) Peace in the Valley (For Me) (With the Royal Philharmonic Orchestra) die deel uitmaken van de 149 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.