Blog

01/06/2017

Wat is er te doen in Mei?

In Mei presenteren we met trots de nieuwe titels Laat me leven, They Live In You en Despacito (Remix) die deel uitmaken van de 117 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
21/05/2017

Pas op: zon + zingen kan geluk veroorzaken

Veronderstelling: blootstelling aan zon gecombineerd met een lied, verhoogt de vreugde en zorgt voor een goed humeur.

Conclusie : Het is zo! De combinatie zon en zang is de perfecte mix om alle zorgen van het dagelijks leven te vergeten.

Een spoedcursus gedragswetenschap waarmee het beginresultaat gereproduceerd kan worden (de dagelijkse sores vergeten) bewijst de gunstige invloed die zon en zang hebben op je gezondheid.

15/05/2017

“Beste KaraFun” - jullie vragen, onze antwoorden

Elke dag ontvangt het KaraFun team vragen vanuit de hele wereld. Ook al hebben we niet alle antwoorden (sommige blijven een raadsel zoals Heb je even voor mij en Wat zou je doen), één ding is zeker... We kennen KaraFun heel, heel goed!

Om de meest gestelde vragen te beantwoorden, starten we met een korte blogserie genaamd "Beste KaraFun". Elke maand beantwoorden we in onze blog een vraag van een gebruiker om je te helpen het meeste uit onze apps te halen voor je karaokeparty.

Deze maand: een vraag van Nancy uit Californië over hoe je KaraFun kunt gebruiken op meer apparaten.

01/05/2017

Wat is er te doen in April?

In April presenteren we met trots de nieuwe titels Perfect, Can't Help Falling In Love (Elvis '68 Comeback Special) en How Does A Moment Last Forever die deel uitmaken van de 138 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
07/04/2017

Maak kennis met onze laatste update van KaraFun Web

Wij zijn erg blij, want vandaag is een GROTE dag!

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een volledig vernieuwde versie van onze onlinespeler. Deze is heel handig en gewaardeerd door talloze klanten, want hij hoeft niet te worden geïnstalleerd.

We komen steeds dichter bij een stabiele versie ervan, en we stellen je voor deze versie vandaag nog te gaan testen! Deze versie kent al allerlei verbeteringen ten opzichte van de vorige, met name de wacht- en afspeellijsten.

Stap voor stap voegen wij andere functionaliteiten toe die erg gewaardeerd worden in andere apps: Afstandsbediening, Beheer van de afzonderlijke stemmen... We houden je zeer binnenkort op de hoogte van de nieuwe mogelijkheden.

Tot dan kan je hieronder klikken om de nieuwe versie van de onlinespeler uit te proberen en aarzel niet om ons je mening te geven op de site of per mail!