Blog

15/03/2019

Muziek met een onvergetelijke choreografie

Muziek is ontspannend voor de oren, maar sommige nummers zijn het ook voor de ogen. Deze maken nu deel uit van de muziekgeschiedenis om de bijbehorende choreografie. Vaak vanwege innovatie, soms zijn ze puur lachwekkend, wat miljoenen mensen een goed humeur kan bezorgen. Hier volgt een terugblik op enkele beroemde danspassen uit de muziekgeschiedenis.

14/03/2019

Zingen in het groen voor Saint-Patrick's day!

Ook al is het al een eeuw onafhankelijk, maakt het degenen die het bezoeken onmiddellijk afhankelijk. We hebben het over Ierland, een land van tradities en legenden, van een woeste en authentieke schoonheid (inderdaad, het heeft wel wat van een reclame van de Ierse overheid). Ieder jaar op 17 maart viert de hele wereld Saint-Patrick's Day, trekt iedereen groene kleding aan en draagt andere symbolen zoals klaver, harp, Guinness of de sympathieke dwerg en zingt ook liederen ter meerdere eer en glorie van de streek.

Dus, als jij ook vindt dat Pierce Brosnan de beste James Bond is, U2 de grootste rockband, George Best een betere voetballer dan Neymar, of als je weet dat The Pogues geen spel is dat in de jaren 90 op het schoolplein werd gespeeld maar een Britse groep geïnspireerd werd door Ierse folkmuziek, zijn de volgende karaokenummers echt wat voor jou!

01/03/2019

Wat is er te doen in Februari?

In Februari presenteren we met trots de nieuwe titels Someone You Loved, Con Calma en 't Is weer voorbij die mooie zomer die deel uitmaken van de 152 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
15/02/2019

Dit jaar wordt de muziek een filmster!

2019 wordt het jaar van de muziek! De muziek verschijnt in de film en omgekeerd komt de film ook de muziek binnen… De band tussen muziek en film is nog nooit zo hecht geweest.
We komen overal nieuwe nummers tegen: film, musicals, biopics, tekenfilms en ga zo maar door, en we kunnen niet wachten om die te gaan zingen!

01/02/2019

Wat is er te doen in Januari?

In Januari presenteren we met trots de nieuwe titels IJskoud, Zij gelooft in mij en Your Place or Mine die deel uitmaken van de 151 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.