Blog

01/12/2018

Wat is er te doen in November?

In November presenteren we met trots de nieuwe titels Duurt te lang, Always Remember Us This Way en Trots op jou die deel uitmaken van de 181 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
15/11/2018

Wil je KJ worden? Wij helpen je daarbij!

Ben je een grote fan van karaoke? Nemen je vrienden systematisch contact met je op om hun feestjes sfeervol te laten verlopen? Stroomt de karaoke echt door je aderen?

Als dat zo is hebben wij de eer je te tot honorair KJ (Karaoke DJ) te benoemen.

Of je nu een ervaren KJ bent of gewoon een liefhebber, de professionele features van onze apps zijn ontwikkeld om jouw zangers te plezieren en het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken!

01/11/2018

Wat is er te doen in Oktober?

In Oktober presenteren we met trots de nieuwe titels Shallow, I'll Never Love Again en Maybe It's Time die deel uitmaken van de 141 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
15/10/2018

Voorkom dat je karaokeparty een nachtmerrie wordt!

Je bent helemaal klaar voor een speciale Halloween-karaokeparty vol spanning en plezier.

Je hoofd voelt aan als een pompoen, zo hard heb je gepiekerd over een passende themamaaltijd met horror-ingrediënten als hoofdkaas, trompetten des doods en bloedworst. Tientallen lippenstiften zijn erdoor gedraaid om eruit te zien als een zombie en je hebt je schoonmoeder uitgenodigd om de rol van de heks op zich te nemen. Alles lijkt in orde, maar… heb je echt overal aan gedacht? En wat als het feestje nu eens uitloopt op een nachtmerrie?

Wees maar niet bang, KaraFun zorgt voor het vermaak!

15/10/2018

Tip van de maand: hoe kan ik mijn abonnement upgraden?

Dus je bent besmet met het karaokevirus? Super (en welkom bij de club :)) ! Je vindt een premium maandabonnement niet langer voldoende als ultieme karaokefan en je wilt gebruikmaken van alle functionaliteiten van KaraFun, zelfs degene die uitsluitend bestemd zijn voor de professionals (volledige catalogus offline, scrolling banner, sessiemanagement, gepersonaliseerd logo, enz.)?

Onze adviezen voor een geslaagde upgrade!