Blog

17/01/2019

7 super KaraFun features die je niet moet vergeten

Sommige zangers hebben veel talent maar houden zich op de achtergrond, laten alle ruimte aan mensen die iets ervarener en sensationeler zijn.

Dit geldt ook voor bepaalde features van KaraFun (de offline-modus, het wijzigen van toonhoogte en tempo, het bijstellen van de stemvolumes, et het tweede scherm). Er zijn nog meer onbekende opties, die toch heus de karaoke-ervaring onvergetelijk kunnen maken.

Hier volgen 7 super features van KaraFun die je volgende karaokeparty onvergetelijk maken.

15/01/2019

De 10 meest gezongen karaokenummers in 2018

Met zijn zes Grammy Awards, waarvan twee voor nummer van het jaar (That's What I Like) en het album van het jaar (24k), heeft Bruno Mars geheerst over de muziekwereld in 2018. Maar ondanks de invloed van deze mega showman, hebben de vocalisten van KaraFun op talloze, zeer gevarieerde nummers gezongen!

Hier is de Top 10 van de meest gezongen nummers op KaraFun in 2018.

01/01/2019

Wat is er te doen in December?

In December presenteren we met trots de nieuwe titels Such a Night, Never Enough en When You're Smiling (2018) die deel uitmaken van de 146 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
10/12/2018

7 zangers die een moderner alternatief brengen voor de traditionele kerstnummers

Bij de voorbereidingen van het kerstfeest, zoals de boom versieren, boodschappen doen voor het kerstmaal, horen natuurlijk ook de traditionele kerstliedjes. Maar het continu aanhoren van deze overbekende deuntjes kan net zo onverteerbaar zijn als de jaarlijkse kerststol van de buren. En terwijl het kind in ons het in eerste instantie heerlijk vindt om te luisteren naar "Frosty the Snowman” zijn we half december toch echt aan iets anders toe!

Hier volgen zeven artiesten die gewaagd genoeg zijn om de kerstmuziek een beetje pit te geven.

10/12/2018

Geef muziek cadeau met de KaraFun geschenkbon

Dit jaar is het helemaal niet nodig om tijd te verspillen in propvolle winkelcentra of urenlang op Amazon te gaan scrollen. KaraFun biedt namelijk HET ideale cadeau in de vorm van een geschenkbon!

Of het nu voor je zingende vrienden is, familieleden die 'karaokefan' zijn of voor iedereen die gewoon graag plezier maakt, een abonnement op KaraFun doet het altijd goed!