It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Een lied par dag houdt je in vorm!

Met het nieuwe jaar komen de goede voornemens: een betere gezondheid, een bevrijde geest, gelukkig worden, de lijst is vaak lang. Het goede nieuws is dat we een all-in-one oplossing hebben: zingen! Hoort, gij brave karaokezangers, jullie favoriete hobby zorgt ervoor dat je ver van elke stethoscoop kan blijven!

Maar waarom dit voornemen en niet een ander? We gaan je alles uitleggen!

Het is natuurlijk

Wanneer heb je iemand 'ik haat zingen' horen zeggen? Uiteraard zijn we niet allemaal gezegend met een hemelse stem, maar zingen kunnen we wel allemaal!

Het is makkelijk

Het is niet vijf kilometer per dag hardlopen als voorbereiding voor een marathon. Je hoeft niet te versnellen of stretchen (alhoewel warming-up oefeningen nooit kwaad kunnen) of het akelige weer trotseren. Niks van dat al, dit is simpel! Hoe het ook met je is en waar je ook bent, één lied per dag is voor iedereen te doen!

Het is zo gebeurd

Dit is een gewoonte die je gezondheid kan verbeteren in gemiddeld 2-3 minuten per dag! Je hoeft geen tijdstip vast te leggen of je schuldig te voelen omdat je te moe bent om nog iets te gaan doen. Een paar minuten, meer niet! Dat past zelfs in de drukste roosters.

Het is leuk

Laten we eens teruggaan naar de vergelijking met de marathon! Dit is iets dat je toch al leuk vindt en dus is de kans dat je het volhoudt veel groter!

De dokter adviseert het

Onderzoeken wijzen uit dat door zingen de luchtwegen opengaan, je houding verbetert, net als je stemming, dat het werkt als antidepressivum, samenzijn stimuleert, vertrouwen vergroot, de longen traint, de concentratie verhoogt, snurkers helpt minder te snurken en de lijst gaat maar door.

Ervan overtuigd dat dit het voornemen is dat je vol kunt houden? Laat ons je helpen ermee te beginnen.

Er wordt gezegd dat het 21 dagen kost om een gewoonte aan te nemen, dus hieronder hebben we een paar van onze meest gezongen nummers op een rijtje gezet om mee te beginnen. En mocht je ooit gebrek aan inspiratie hebben, dan kan je altijd onze top 50 van meest gespeelde hits van de maand bekijken hier.

KaraFun wenst je Gelukkig nieuwjaar!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!