Blog

01/10/2018

Wat is er te doen in September?

In September presenteren we met trots de nieuwe titels Verover mij, Daar gaat ze en Promises die deel uitmaken van de 128 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
20/09/2018

Was karaoke altijd al in de mode?

Populairder dan ooit is karaoke een van de favoriete activiteiten van de vrijdagavond geworden. Iedereen die zich lekker wil uitleven op muziek haast zich naar de karaokebars om hun hoofden leeg te maken en plezier te hebben samen met vrienden, collega's enzovoort... of te midden van onbekenden voor vrijgezellen op oorlogspad. Toch is de populariteit niet altijd zo groot geweest, ook al heeft het aantal karaoke-zangers daar nooit onder geleden.

Laten we eens een blik werpen op de geschiedenis van karaoke en op de tendensen door de jaren heen.

15/09/2018

Tip van de maand: je persoonlijke informatie updaten

De gebruikersnaam diva1972 is niet meer op zijn plaats? Sindsdien ben je een groot fan van karaoke geworden en dus heb je besloten jezelf Karaoke4life te noemen? Het updaten van je gebruikersnaam is even simpel als een karaokeparty met vrienden organiseren!

Hier kun je lezen hoe je je persoonlijke informatie kunt updaten, van je gebruikersnaam tot je wachtwoord!

01/09/2018

Wat is er te doen in Augustus?

In Augustus presenteren we met trots de nieuwe titels Ik wil slapen, Mamma Mia en Super Trouper die deel uitmaken van de 143 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
15/08/2018

Essentiële punten voor het organiseren van een karaokeparty

Zo ben je nu eenmaal: enorm uitbundig en gastvrij, en in een prijzenswaardige vlaag van enthousiasme heb je je vrienden uitgenodigd voor een karaokeparty bij je thuis.
Als het zover is, realiseer je je dat je totaal niet weet wat je daar allemaal voor nodig hebt naast je goeie wil. Geen paniek, KaraFun helpt je op een rijtje te zetten wat je nodig hebt.