Blog

05/12/2018

10 artikelen ter voorbereiding op je volgende karaokeparty

Je gasten komen over twee uur en je begint met de voorbereidingen voor je karaokeparty. Je 'to do'-list verloopt perfect: het downloaden van je apps is in een handomdraai klaar, de verbinding met je account vlot en het selecteren van de nummers uit onze playlists een eitje! Maar met het aansluiten van de kabels van de tv en de microfoon en bij het idee van mogelijk zenuwachtige gasten, begin je toch wel te stressen.

Blijf zen! Het is veel simpeler dan je je ook maar voor kunt stellen. Hier zijn 10 artikelen die nuttig kunnen zijn bij de voorbereiding van je karaokeparty!

01/12/2018

Wat is er te doen in November?

In November presenteren we met trots de nieuwe titels Duurt te lang, Always Remember Us This Way en A Million Dreams die deel uitmaken van de 181 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
15/11/2018

Wil je KJ worden? Wij helpen je daarbij!

Ben je een grote fan van karaoke? Nemen je vrienden systematisch contact met je op om hun feestjes sfeervol te laten verlopen? Stroomt de karaoke echt door je aderen?

Als dat zo is hebben wij de eer je te tot honorair KJ (Karaoke DJ) te benoemen.

Of je nu een ervaren KJ bent of gewoon een liefhebber, de professionele features van onze apps zijn ontwikkeld om jouw zangers te plezieren en het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken!

01/11/2018

Wat is er te doen in Oktober?

In Oktober presenteren we met trots de nieuwe titels Shallow, It's Raining in My Heart en Here I Go Again (Album Version) die deel uitmaken van de 144 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
15/10/2018

Voorkom dat je karaokeparty een nachtmerrie wordt!

Je bent helemaal klaar voor een speciale Halloween-karaokeparty vol spanning en plezier.

Je hoofd voelt aan als een pompoen, zo hard heb je gepiekerd over een passende themamaaltijd met horror-ingrediënten als hoofdkaas, trompetten des doods en bloedworst. Tientallen lippenstiften zijn erdoor gedraaid om eruit te zien als een zombie en je hebt je schoonmoeder uitgenodigd om de rol van de heks op zich te nemen. Alles lijkt in orde, maar… heb je echt overal aan gedacht? En wat als het feestje nu eens uitloopt op een nachtmerrie?

Wees maar niet bang, KaraFun zorgt voor het vermaak!