It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Tip van de maand: een enkel abonnement voor al je apparaten

Hoe kan ik toegang verkrijgen tot KaraFun met een tweede apparaat?

  • Download de KaraFun app voor jouw apparaat.
  • Log in met je gebruikersnaam en je wachtwoord.
  • En je kunt zingen!

En wat als het apparaat niet van mij is?

Geen probleem! Gebruik je inlogcodes om in te loggen op KaraFun via de Macbook van je vriend(in) als je je verveelt, of de de Android-tablet van je zus als je aan het kamperen bent (in offline-modus uiteraard), of zelfs via de Windows-computer van je collega voor een after-work party! Begin maar meteen met het organiseren van het feestje!

Kan ik inloggen bij KaraFun met mijn smartfoon, mijn tablet en mijn pc tegelijk?

Met een premium op pro abonnement kan je maar één apparaat tegelijk gebruiken en zal de verbinding worden verbroken als meer apparaten je abonnement gebruiken. Dit wordt gedaan om de veiligheid van je account te waarborgen.

Kan ik mijn favorieten bekijken als ik inlog met een nieuw apparaat?

Je favorieten worden gesynchroniseerd op al je apparaten en zijn beschikbaar daar waar je inlogt, ongeacht het apparaat.

Heb ik een actief abonnement nodig?

De KaraFun apps zijn gratis te downloaden, zo vaak je wilt op zoveel apparaten als je wilt, maar om te kunnen profiteren van de volledige versies, evenals alle features, heb je een actief abonnement nodig.

Wist je dat....

  • De afspeellijsten die zijn gemaakt met de KaraFun Player voor Windows, evenals alle offline gesynchroniseerde titels uitsluitend beschikbaar zijn op het apparaat waaraan ze zijn toegevoegd / waarop ze zijn gesynchroniseerd.
  • Let op: als je uitlogt van KaraFun Player, kan je op Windows en Android apparaten je offline gesynchroniseerde titels kwijtraken. Trucje: voeg ze toe aan je favorieten om ze simpel te kunnen terugvinden.

Heb je nog vragen?

Ga naar ons Helpcenter of lees onze Tips van de Maand.

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!