KaraFun voor iPhone en iPad. Nu beter, krachtiger en speciaal voor jou gemaakt!

10/09/2016

KaraFun is terug en helemaal klaar voor al jouw karaoke-feestjes met onze nieuwste, volledig bijgewerkte app met een fris en fruitig design voor iPhone en iPad.

Achter het aantrekkelijke nieuwe jasje van deze moderne remake biedt deze versie je thematische afspeellijsten, leuke deuntjes als achtergrondmuziek en talloze andere opties die hem nog beter maken dan hij al was.

Maar laten we de app zelf aan het woord...

Wat is jouw nieuwe favoriete feature?

Gegarandeerd de afspeellijsten. Als ik niet weet wat ik moet zingen, helpen die me op weg. Ik ben op dit moment bezig met de afspeellijst Jazz Club. Zo veel goed spul!

Noem eens een feature die onmisbaar is?

Toonhoogte en tempo wijzigen in één tik. Nu hoef je alleen maar op de speler te tikken en deze instellingen verschijnen.

Wat is je favoriete song om met de app te zingen?

Met 30,000 nummers is dat een lastige. Op dit moment Can’t Stop The Feeling van Justin Timberlake of het nieuwste werk van Céline Dion.

Waar kijk je naar uit om te doen voor je volgende karaoke party?

Ik denk dat het toevoegen aan de wachtrij en nummers synchroniseren voor gebruik offline door ze simpelweg naar links of rechts te vegen de voorbereidingen van het feestje veel sneller en simpeler maken.

Verder nog iets?

Zoveel meer... de nieuwe zoekgeschiedenis, het feit dat je kunt instellen naar het volgende nummer te skippen zodra de tekst afgelopen is, achtergrondmuziek!

Download de nieuwe app hier


Lees verder...

Tip of the Month: payment options

Last month, in our Tip of the Month series we took...

Wanneer muziek en film elkaar ontmoeten

Wanneer muziek en film elkaar ontmoeten, levert...

Tip of the Month: subscription renewal

To keep the karaoke going, KaraFun subscriptions...

Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.