It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Tip van de maand: op zoek naar de nieuwste nummers

De catalogus van KaraFun wordt elke week aangevuld, en zo krijg je dus steeds meer keuze voor je karaokefeestjes! Maar met 58,000 nummers is het niet simpel om al die nieuwe titels snel te vinden.

Deze maand hebben we wat tips voor je om geen enkele beat te hoeven missen et er zeker van te zijn dat je kunt genieten van alle nieuwe nummers!

Weet je het nog?

Telkens als je KaraFun gebruikt wordt de catalogus automatisch bijgewerkt en bevat dus de allernieuwste nummers zonder dat je ook maar iets hoeft te doen. Automatisch en fantastisch!

Onze catalogus downloaden en afdrukken

KaraFun biedt je de meest recente catalogus in de formaten PDF of CSV, klaar om te worden afgedrukt. Het PDF-bestand is gerangschikt per artiest. De 50 populairste nummers staan op de eerste bladzijde. Met het CSV-bestand kun je nog verder gaan door het te personaliseren en te filteren aan de hand van je eigen behoeften.

Volg ons op Facebook of op onze Blog

Elke maand publiceert KaraFun Wat is er gebeurd in..., een lijst met de nummers die onlangs zijn toegevoegd aan de catalogus.

Gebruik de apps

In alle KaraFun apps zal je de categorie Laatste toevoegingen aantreffen, waarmee je de nummers die het laatst aan de catalogus zijn toegevoegd kunt ontdekken.

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Wij nemen al jullie suggesties in overweging, maar vanwege de vele wettelijke verplichtingen kunnen we niet alle titels op onze site zetten: hier lees je waarom.

De tip van afgelopen maand

Weergave van nummerinformatie (toonhoogte, duur enz.)

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!