Scaryoke: 5 ingrediënten voor een heuse Halloween karaoke party

15/10/2016

Het is weer Halloween, het is weer Halloween...
Schreeuwen maar als je de maskers hebt gezien!

Oeps, we bedoelen zingen! Zingen maar!

Vergeet het oog van de salamander en de botten van een kikker, een toverdrankje van KaraFun met een paar andere ingrediënten maakt jouw 31 oktober zo zoet als een zak snoepjes.

Hier zijn 5 ingrediënten voor een angstaanjagend toffe Scaryoke party!

Vermomd als artiest

Haal je favoriete dode (of levende) artiesten van stal met een verkleedpartij met het thema artiesten. Je idolen die door je woonkamer stappen geven geheid sfeer aan je feest!

KaraFun op een televisiescherm

Dubbel, dubbel, geen probleem, geen trubbel. Als bij toverslag zorgen AirPlay en Chromecast ervoor dat de karaoke op een tweede scherm verschijnt. Maar je kunt natuurlijk ook voor kabels kiezen, als de magie van wifi je nog afschrikt. Alle details staan hier.

Afstandsbediening activeren

Gebruik je de apps van Apple? Schakel deze functie dan in en geef je gasten de toverstaf. Zo kunnen ze hun favoriete nummers zoeken, ze toevoegen aan de wachtlijst (en nog veel meer) rechtstreeks via hun smartphones en tablets. Meer informatie hierover.

Gezongen duels

Voor een jury op het podium stappen is doodeng, maar thuis je eigen versie van Idols organiseren een stuk minder. Hiermee en met andere spelletjes is er geen kans op dat je feest... doodsaai wordt!

Harder, dat geluid!

Zing tot de spoken boogie-woogie dansen en de kinderen op jacht naar snoep mee komen doen dankzij de playlist 'Het is Halloween', die we voor de gelegenheid hebben samengesteld.

Bekijk de hele playlist!

Lees verder...

Hard to say those three little words? Say it with a song!

Forget the chocolates and roses. Hearts will...

Suggesties en tips voor duetten

Sonny & Cher, Hall & Oates, The Everly Brothers,...

Tip van de maand: Voeg de naam van de zanger toe

Je organiseert een karaokeparty en dankzij de...

Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.