It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Pas op: zon + zingen kan geluk veroorzaken

Veronderstelling: blootstelling aan zon gecombineerd met een lied, verhoogt de vreugde en zorgt voor een goed humeur.

Conclusie : Het is zo! De combinatie zon en zang is de perfecte mix om alle zorgen van het dagelijks leven te vergeten.

Een spoedcursus gedragswetenschap waarmee het beginresultaat gereproduceerd kan worden (de dagelijkse sores vergeten) bewijst de gunstige invloed die zon en zang hebben op je gezondheid.

Inleiding in de gedragswetenschap over zingen

Serotonine is een chemisch product dat wordt afgescheiden door de hersenen. Het niveau ervan stijgt wanneer iemand aan de zon wordt blootgesteld en de invloed ervan kan het gedrag positief beïnvloeden. Zon + Serotonine = Blijdschap. Dit is een wetenschappelijk vastgesteld feit!

Dopamine is een andere chemische stof die in de hersenen wordt aangetroffen en die voor plezier zorgt. Onderzoekers hebben aangetoond dat zingen veel invloed heeft op de emoties en tegelijk het dopamineniveau in de hersenen verhoogt. Zang + Dopamine = Blijdschap

Conclusie 1: Zon + Zang = BLIJDSCHAP
Conclusie 2: Als je buiten zingt, riskeer je gelukkig te worden.

Fase die moet worden herhaald

Dat komt neer op: Karaoke in de open lucht! Dat bestaat! En dan hebben we het niet over zingen op de stoep voor centjes (ook wel bekend als straattheater of busking).
Karaoke in de open lucht is simpelweg de combinatie van 4 dingen:

  1. Je favoriete KaraFun app: Android, iPad / iPhone, Mac of Windows, we hebben de KaraFun app die je nodig hebt.
  2. De perfecte playlist: We hebben zo'n beetje alles waar je van houdt in onze catalogus en onze playlist Sunny doet zijn naam eer aan.
  3. De offlinemodus: waar je ook bent, of je nu internetverbinding hebt of niet, de offlinemodus maakt het mogelijk om door te blijven zingen.
  4. Onze ultieme gids voor het organiseren van een karaokeparty in de open lucht: zo kun je er zeker van zijn dat dit buitengebeuren gaat slagen!

Nu is het moment gekomen dat jij al zingend net zo gaat stralen als de zon. En zoals Pharrell Williams zo goed zegt in zijn clip waarin hij onder de Californische zon zingt: we're happy!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!