Blog

01/07/2018

Wat is er te doen in Juni?

In Juni presenteren we met trots de nieuwe titels Shotgun, You Are the Reason (Duet with Ilse DeLange) en Girls Like You (feat. Cardi B) die deel uitmaken van de 112 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
20/06/2018

Tip van de maand: de catalogus printen en wijzigen

Onze catalogus met 31,000 nummers wordt regelmatig bijgewerkt en alle nieuwe titels worden automatisch toegevoegd aan al onze apps telkens als deze weer worden geopend. De laatste toevoegingen en een complete titellijst zijn te verkrijgen als PDF of CSV en in een paar klikken te printen. Klik hier.

01/06/2018

Wat is er te doen in Mei?

In Mei presenteren we met trots de nieuwe titels One Kiss, Flink zijn en Omarm me die deel uitmaken van de 107 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
30/05/2018

Tip van de maand: dubbel scherm

'Hoe kan ik ervoor zorgen dat de zangers alleen de karaoke zien en toch zelf de app blijven beheren?'

Heel simpel: activeer de optie dubbel scherm! Deze functionaliteit zorgt voor een tweede scherm waar alleen de tekst wordt getoond, zodat jij gewoon door kan gaan met toevoegen van nummers aan de wachtlijst, de tonaliteit veranderen, enz., met behulp van de KaraFun app.

15/05/2018

Keuken Karaoke: verwen je oren en je smaakpapillen!

Belangrijkste regel van de ongeschreven karaokewetten: uit respect voor de ander zing je nooit met je mond vol! Anderzijds is zingen tijdens je avondeten lang geen gek idee!

Wanneer de geneugten van muziek en voedsel met elkaar worden gecombineerd, vooral als onderdeel van een karaokeparty waarvoor je een gastenlijst hebt opgemaakt en KaraFun op volle toeren draait, is het essentieel om de buiken van de gasten evenzeer te vullen als hun oren! Met dat in gedachten komt er op het KaraFun menu du jour: spetterende, smaakvolle en feestelijke gerechten op muzikale thema's gecombineerd met een delicate selectie van verrukkelijke songs!