Blog

01/11/2018

Wat is er te doen in Oktober?

In Oktober presenteren we met trots de nieuwe titels Shallow, Het Is Goed Zo en It's Raining in My Heart die deel uitmaken van de 147 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
15/10/2018

Voorkom dat je karaokeparty een nachtmerrie wordt!

Je bent helemaal klaar voor een speciale Halloween-karaokeparty vol spanning en plezier.

Je hoofd voelt aan als een pompoen, zo hard heb je gepiekerd over een passende themamaaltijd met horror-ingrediënten als hoofdkaas, trompetten des doods en bloedworst. Tientallen lippenstiften zijn erdoor gedraaid om eruit te zien als een zombie en je hebt je schoonmoeder uitgenodigd om de rol van de heks op zich te nemen. Alles lijkt in orde, maar… heb je echt overal aan gedacht? En wat als het feestje nu eens uitloopt op een nachtmerrie?

Wees maar niet bang, KaraFun zorgt voor het vermaak!

15/10/2018

Tip van de maand: hoe kan ik mijn abonnement upgraden?

Dus je bent besmet met het karaokevirus? Super (en welkom bij de club :)) ! Je vindt een premium maandabonnement niet langer voldoende als ultieme karaokefan en je wilt gebruikmaken van alle functionaliteiten van KaraFun, zelfs degene die uitsluitend bestemd zijn voor de professionals (volledige catalogus offline, scrolling banner, sessiemanagement, gepersonaliseerd logo, enz.)?

Onze adviezen voor een geslaagde upgrade!

01/10/2018

Wat is er te doen in September?

In September presenteren we met trots de nieuwe titels You Say, Daar gaat ze en Bella Ciao (HUGEL Remix) die deel uitmaken van de 128 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
20/09/2018

Was karaoke altijd al in de mode?

Populairder dan ooit is karaoke een van de favoriete activiteiten van de vrijdagavond geworden. Iedereen die zich lekker wil uitleven op muziek haast zich naar de karaokebars om hun hoofden leeg te maken en plezier te hebben samen met vrienden, collega's enzovoort... of te midden van onbekenden voor vrijgezellen op oorlogspad. Toch is de populariteit niet altijd zo groot geweest, ook al heeft het aantal karaoke-zangers daar nooit onder geleden.

Laten we eens een blik werpen op de geschiedenis van karaoke en op de tendensen door de jaren heen.