'Beste KaraFun': Hoe kan ik meerdere karaokesongs tegelijk opslaan in offlinemodus?

15/09/2017

Vraag

Hoe kan ik alle populairste karaokesongs in één keer offline synchroniseren?
Lance - Verenigde Staten

Antwoord

De offline modus stelt je in staat door te gaan met zingen zelfs als je geen internetverbinding hebt (klik hier voor meer info over de offline modus). Met het premium abonnement kan je 1000 karaokesongs synchroniseren (en met een professioneel abonnement kan het zelfs onbeperkt).

En als je niet weet welk soort nummers je gasten willen gaan zingen? Dan adviseren we je de Top 1000 te synchroniseren. Hier kan je zien hoe dat moet:

Windows / Mac

  • Klik op Alle titels in de linker kolom. Daar vind je de hele catalogus met 30,000 karaokesongs.
  • Organiseer de nummers door te klikken op de kolom Populariteit. Als je deze kolom niet ziet, kun je hier lezen hoe je de informatie van elk nummer weer kunt geven.
  • Selecteer en onderstreep de eerste 1000 nummers. Om meerdere titels tegelijk te selecteren, klik je op het eerste nummer, druk je op de Shift toets en selecteer je het laatste nummer.
  • Kies met je rechtermuisknop Offline opslaan. Je zult zien dat er een blauwe stip verschijnt naast elke titel. Dat wil zeggen dat het nummer daadwerkelijk is gesynchroniseerd en dat je het zonder internetverbinding kan afspelen.

Android / iPad / iPhone

  • Hierbij moet je naar Instellingen > Offline. Selecteer de optie om de TOP 200 karaokesongs te downloaden. De 200 meest populaire karaoketitels worden automatisch gesynchroniseerd en je ziet een blauwe balk verschijnen naast de afbeelding waarmee wordt aangegeven dat de synchronisatie gelukt is. Nu moet je handmatig elk nummer toevoegen tot aan de limiet van 1000 nummers.

Heb je een vraag aan KaraFun ?

Stuur hem op of stel hem in de ruimte voor opmerkingen hieronder en vergeet ook niet ons helpcenter!

Bekijk alle vragen aan 'Beste KaraFun': Hoe kan je toonhoogte en tempo opslaan?, Hoe kan je een suggestie doen voor een nummer?, Wat is een betaversie?, Kan ik zingen met KaraFun op meerdere apparaten?


Lees verder...

Ik zing vals. Nou en?

Zeker van je zaak zeg je tegen je vriendengroep:...

Televisiespelletjes voor karaokeparty's

Als grote lolbroek mis je vast geen gelegenheid om...

Karaoke in de film

Aangezien het al twintig jaar onderdeel uitmaakt...

Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.