'Beste KaraFun': Hoe kan ik via een smartphone de catalogus bereiken?

10/10/2017

Vraag

Kan ik rechtstreeks via mijn telefoon toegang krijgen tot de catalogus en nummers toevoegen?
Steve - Canada

Antwoord

Natuurlijk kan je elke KaraFun app rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet bereiken met behulp van de functionaliteit Afstandsbediening. Wanneer je deze activeert, kan je de lijst met 30,000 nummers doorbladeren, toevoegen aan de wachtlijst, foto's uploaden en nog veel meer!

Hoe kan je de Afstandsbediening gebruiken?

  1. Activeer de functionaliteit met ongeacht welke KaraFun app door op het icoontje Afstandsbediening te klikken (voor Android en iOS gebruikers bevindt dit zich bij de instellingen).
  2. Scan vervolgens de QR code of voer de URL in van je KaraFun sessie in je browser vanaf je smartphone of tablet. Let op: voor deze optie is een app nodig die QR codes kan lezen.
  3. Wijs een coördinator aan. Deze persoon beheert alle toestemmingen.
  4. Als coördinator, moet je nu de toestemmingen selecteren. Dat betekent dat je de zangers toegang kan geven tot bepaalde opties naar jouw keuze, zoals zelf in de catalogus zoeken, een nummer aan de wachtlijst toevoegen, foto's uploaden, toonhoogtes wijzigen, enz.

Let op: een lopend abonnement en een internetverbinding zijn noodzakelijk om toegang te krijgen tot de Afstandsbediening.

Bekijk alle vragen gesteld aan 'Beste KaraFun': Hoe kan je alle nummers tegelijk synchroniseren in offline-modus?, Hoe kan je toonhoogte en tempo opslaan? Hoe kan je een suggestie doen voor een nummer?, Wat is een betaversie?, Kan ik zingen met KaraFun op meerdere apparaten?


Lees verder...

Televisiespelletjes voor karaokeparty's

Als grote lolbroek mis je vast geen gelegenheid om...

Een reis om de wereld met zomerhits

Je hoeft geen ster in wiskunde te zijn om het...

Karaoke in de film

Aangezien het al twintig jaar onderdeel uitmaakt...

Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.