'Beste KaraFun': Hoe kan er worden gezongen zonder verder gebruik van KaraFun te onderbreken?

15/11/2017

Vraag

Hoe kan ik KaraFun gebruiken om een nummer op te zoeken terwijl iemand aan het zingen is, zonder onderbrekingen te veroorzaken?
Colleen - Ierland

Réponse

Met de modus Dubbel scherm! Met deze functionaliteit wordt er een tweede scherm geopend, uitsluitend voor de karaokevideo en de rest van de app blijft ongewijzigd. Er kan worden doorgezongen terwijl jij nummers opzoekt, aan de wachtlijst toevoegt en de KaraFun app zonder onderbrekingen kunt blijven gebruiken.

Windows en Mac

Kind kan de was doen Activeer de modus Dubbel scherm door op het icoontje te klikken dat zich linksboven bevindt. Een tweede verplaatsbaar en aanpasbaar scherm verschijnt. Je kunt het vergroten door rechtstreeks op het venster te dubbelklikken. Meer informatie voor Windows en Mac.

Android, iPad en iPhone

Omdat het formaat van deze apparaten beperkingen oplegt, is de weergave van Dubbel scherm in portretmodus permanent (afwijkend van de apps voor Windows en Mac).
Dit scherm kan worden verplaatst door erop te drukken en op de gewenste plek te zetten. Om dit scherm te verkleinen, kun je het opzij vegen. Veeg je andersom dan verschijnt het weer.

Overzetten van de tekst naar een tweede monitor / televisiescherm

Hier is uitleg over het overzetten van dit scherm naar een tweede monitor via een kabel of streaming.

De Afstandsbediening

Deze functionaliteit is ook beschikbaar zodat jij en je gasten je smartphones of tablets kunnen gebruiken om nummers te zoeken, ze aan de wachtlijst toe te voegen en nog veel meer, zonder het gebruik van KaraFun te onderbreken. Ontdek de Afstandsbediening.

Hier kan je alle vragen aan 'Beste KaraFun' lezen: Hoe kan je toonhoogte en tempo opslaan?, Hoe kan je een suggestie voor een nummer doen?, Wat is de betaversie?, Kan ik zingen via KaraFun op meerdere apparaten?


Lees verder...

Tip of the Month: Setting default vocal volumes

In het begin kon je met onze karaoke zingen bij...

Karaoke in de film

Aangezien het al twintig jaar onderdeel uitmaakt...

Wanneer muziek en film elkaar ontmoeten

Wanneer muziek en film elkaar ontmoeten, levert...

Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.