Organiseer de perfecte karaokeparty met oud en nieuw!

17/12/2017

De laatste dag van het jaar nadert met rasse schreden en jullie zijn vast al begonnen met de voorbereidingen voor het samen met je vrienden uitluiden van 2017! Met de microfoon in de hand ben je er helemaal klaar voor om 2018 heel goed (en met stevige uithalen van de stem) te starten. Hier zijn 7 tips voor je nieuwjaarskaraokefeest!

KaraFun, dat is "so 2018"

Om te kunnen beschikken over de meest recente functionaliteiten, denk eraan om de allerlaatste versie van KaraFun te installeren.

Ontdek al onze apps hier

Zorg voor onafhankelijkheid

Je zit midden in een optreden, het hoogtepunt nadert, de lastige hoge noot en PATS: internet valt uit. Als je zo'n flop wilt vermijden, denk eraan om de hitlijst of de gehele catalogus als je professional bent te synchroniseren, zodat de muziek niet stopt als je modem je in de steek laat!

Meer informatie over de offline-modus hier

Bereid je hits voor

Heb je geen leuke ideeën? Denk aan onze kant-en-klare playlists. De playlist Happy New Year is perfect voor het komende feest, en je zult geheid voldoende vinden om urenlang je longen uit je lijf te zingen op de tientallen lijsten die KaraFun biedt!

Klik hier voor de playlists

Bekijk alles groot

Wat is er mooier dan een groot scherm voor het tonen van de woorden en zo de hele familie mee laten doen met je optreden? Meestal is een simpele HDMI-kabel genoeg om je woonkamer in concertzaal om te toveren. Dus denk daaraan!

Onze stap-voor-stap gids

Harder dat geluid!

Het is oud en nieuw, je buren vergeven het je vast! Sluit KaraFun aan op boxen of op je geluidsinstallatie om geen last te hebben van het nasale geluid van je computer. Dan heb je de ideale omstandigheden gecreëerd om volop te genieten van de studiokwaliteit van de 32,000 beschikbare titels.

Zet je vrienden in!

Activeer de modus Afstandsbediening van KaraFun en al je vrienden kunnen hun foto's en selfies rechtstreeks naar het scherm sturen. Slappe lach gegarandeerd met de foto's uit de verborgen mappen in de telefoon!

Alles wat je moet weten over de modus Afstandsbediening

Andere vragen?

Aarzel niet om hier te kijken:

Heb je het ideale cadeau nog niet gevonden?

Schenk een cadeaubon van KaraFun met een persoonlijke boodschap erbij. Tot wel 12 maanden zingen en plezier voor familie en vrienden. Stuur je cadeaubon vandaag nog op.


Lees verder...

Dit jaar wordt de muziek een filmster!

2019 wordt het jaar van de muziek! De muziek...

De 10 meest gezongen karaokenummers in 2018

Met zijn zes Grammy Awards, waarvan twee voor...

7 super KaraFun features die je niet moet vergeten

Sommige zangers hebben veel talent maar houden...

Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.