It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wat voor zanger ben je? En welke titels zijn je op het lijf geschreven?

Voor een goede start van dit jaar is het tijd om de zanger die in je sluimert te ontdekken (of te herontdekken). Hier zijn een paar standaardprofielen en wat ideeën voor nummers om op je volgende karaoke party wat moois te laten horen!

De Diva

Er wordt van je gezegd dat je luidruchtig bent en door je ongekende stemvolume blijf je nooit onopgemerkt. Je zal eerder voor pop, broadway musicals en Disney kiezen dan voor country of jazz. Je combineert zonder moeite je borst- en kopstem om een aangenaam klinkend gebrul voort te brengen.

Beroemde diva's: Céline Dion, Whitney Houston, Christina Aguilera
Nummers om te proberen: Since U Been Gone, Wrecking Ball, I Don’t Wanna Miss A Thing, Let It Go

De Rauwe Rocker

Je hese stem beperk je niet tot net na het wakker worden. Het schorre stemgeluid dat je uitbrengt bekoort en hypnotiseert je luisteraars. Een stem als de jouwe is zeer zeldzaam en terwijl zangers de sound (gevaarlijk) goed kunnen imiteren, is de enige echte toch het mooist!

Beroemde rauwe rockers: Janis Joplin, Stevie Nicks, Rod Stewart
Nummers om te proberen: Betty Davis Eyes, What a Wonderful World, With A Little Help From My Friends

De Vibrato Vocalist

Je stembanden kunnen niet anders dan een spel spelen met volume en toonhoogte en je geniet van de speciale uithalen aan het eind van een lied. Een tip van experts: pas op niet te overdrijven met de vibrato, het kan een aanslag op je stem zijn en ervoor zorgen dat je karaokeprestatie onecht lijkt.

Beroemde vibrato vocalisten: Beyoncé, Adele, Alicia Keys
Nummers om te proberen: Hello, Empire State of Mind

De Bijzondere Notenkraker

Jij kan krijsen als een teenie-bopper die net Justin Bieber heeft gespot en vervolgens overgaan op de diepe basschreeuw van de rocker. Anders gezegd, je kan hoge en lage noten halen zonder te worstelen als een overenthousiaste deelnemer van The Voice. Je hebt bereik (vakjargon voor het aantal noten dat je kunt halen). Een bijkomende vaardigheid is dat je een lange adem hebt, wat het op en neer gaan langs de toonladder nog indrukwekkender maakt.

Beroemde notenkrakers: Mariah Carey, Axl Rose, Freddie Mercury
Nummers om te proberen: Take On Me, Emotions, Bohemian Rhapsody

De Showmens

Op het moment suprême móét je gewoonweg gaan dansen. Je vindt de show minstens zo belangrijk als de muziek en bij de eerste noot begin je al te swingen en ga je helemaal uit je bol.

Beroemde showmensen Michael Jackson, James Brown, Shakira
Nummers om te proberen: Jump Around, Moves Like Jagger, You Cant Hurry Love, Get Up Offa That Thing, Can’t Stop That Feeling

Ben je een Showmens of een Diva? Vertel het ons in de commentaarruimte hieronder!

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!