Blog

15/07/2018

Een reis om de wereld met zomerhits

Je hoeft geen ster in wiskunde te zijn om het volgende rekensommetje goed te kunnen maken: Zon + Einde schooljaar = Z-O-M-E-R!

Voor velen betekent dit simpele sommetje ook dat de vakantie eraan zit te komen. Wij hebben wat karaokenummers uitgezocht om je te helpen deze zomermaanden te vieren afhankelijk van de plek onder de zon waar je naartoe gaat.

01/07/2018

Wat is er te doen in Juni?

In Juni presenteren we met trots de nieuwe titels Shotgun, You Are the Reason (Duet with Ilse DeLange) en Perfect Duet die deel uitmaken van de 112 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
20/06/2018

Tip van de maand: de catalogus printen en wijzigen

Onze catalogus met 32,000 nummers wordt regelmatig bijgewerkt en alle nieuwe titels worden automatisch toegevoegd aan al onze apps telkens als deze weer worden geopend. De laatste toevoegingen en een complete titellijst zijn te verkrijgen als PDF of CSV en in een paar klikken te printen. Klik hier.

01/06/2018

Wat is er te doen in Mei?

In Mei presenteren we met trots de nieuwe titels One Kiss, Omarm me en No Tears Left to Cry die deel uitmaken van de 105 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
30/05/2018

Tip van de maand: dubbel scherm

'Hoe kan ik ervoor zorgen dat de zangers alleen de karaoke zien en toch zelf de app blijven beheren?'

Heel simpel: activeer de optie dubbel scherm! Deze functionaliteit zorgt voor een tweede scherm waar alleen de tekst wordt getoond, zodat jij gewoon door kan gaan met toevoegen van nummers aan de wachtlijst, de tonaliteit veranderen, enz., met behulp van de KaraFun app.