Blog

15/09/2018

Tip van de maand: je persoonlijke informatie updaten

De gebruikersnaam diva1972 is niet meer op zijn plaats? Sindsdien ben je een groot fan van karaoke geworden en dus heb je besloten jezelf Karaoke4life te noemen? Het updaten van je gebruikersnaam is even simpel als een karaokeparty met vrienden organiseren!

Hier kun je lezen hoe je je persoonlijke informatie kunt updaten, van je gebruikersnaam tot je wachtwoord!

01/09/2018

Wat is er te doen in Augustus?

In Augustus presenteren we met trots de nieuwe titels Mamma Mia, Ik wil slapen en Memories Are Made of This die deel uitmaken van de 152 karaokenummers in Karaoke video die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke versie hieronder.
15/08/2018

Essentiële punten voor het organiseren van een karaokeparty

Zo ben je nu eenmaal: enorm uitbundig en gastvrij, en in een prijzenswaardige vlaag van enthousiasme heb je je vrienden uitgenodigd voor een karaokeparty bij je thuis.
Als het zover is, realiseer je je dat je totaal niet weet wat je daar allemaal voor nodig hebt naast je goeie wil. Geen paniek, KaraFun helpt je op een rijtje te zetten wat je nodig hebt.

15/08/2018

Tip van de maand: betalingsmogelijkheden

Vorige maand, in de serie Tip van de maand, zijn we stil blijven staan bij lidmaatschapsopties en -verlenging. Deze maand bekijken we hoe je lid moet worden en welke betalingsmogelijkheden er zijn. Aan de slag!

01/08/2018

Wat is er te doen in Juli?

In Juli presenteren we met trots de nieuwe titels Per spoor (Kedeng kedeng), Rainbow in the Sky en Bella Ciao die deel uitmaken van de 121 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.