Blog

14/05/2018

Wanneer muziek en film elkaar ontmoeten

Wanneer muziek en film elkaar ontmoeten, levert dat een perfect akkoord op! Talloze acteurs en muzikanten zijn fan van beide kunsten. Sommigen zijn zelfs zowel acteur, regisseur en muzikant. Ontdek ze hier snel.
01/05/2018

Wat is er te doen in April?

In April presenteren we met trots de nieuwe titels The Story of My Life, Outlaw in 'Em en A Change Is Gonna Come die deel uitmaken van de 94 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
30/04/2018

Tip of the Month: setting default vocal volumes

In het begin kon je met onze karaoke zingen bij één enkele instrumentale track (hier is een terugblik op de geschiedenis van karaoke). Gelukkig hebben er sinds het ontstaan ervan in 1968 heel wat ontwikkelingen plaatsgevonden en nu kun je met KaraFun de vocale begeleiding en het achtergrondkoor wijzigen en personaliseren op elk gewenst moment.

Als je je zeker voelt met de microfoon in de hand en nergens bang voor bent, aarzel dan niet om de vocale begeleiding zachter te zetten. Jij bent de ster! Maar als zingen in je eentje voor een publiek je koude rillingen en zweethanden bezorgt, is het best fijn om wat steun te hebben hieraan. Het is mogelijk om dit automatisch in te stellen voor alle nummers uit de catalogus!

20/04/2018

Ik zing vals. Nou en?

Zeker van je zaak zeg je tegen je vriendengroep: 'Weten jullie wat? Ik ga karaoken!'. Vol trots wacht je de reacties af, je rekent op applaus, hier en daar een vreugdetraan, bloemenkransen, flauwvallende mensen en t-shirts met je gezicht erop. Maar als enige aanmoediging volgen er ongeruste blikken en besmuikte lachjes. 'Kan je eigenlijk wel zingen?', 'Ga je echt het podium op voor al dat publiek?', 'Moet je dan niet alle nummers kennen?' en ook: 'Pas op, daar moet je niet mee spotten, je moet eerst een warming-up doen…' Alsof je hebt aangekondigd plaats te nemen in het Olympische skiteam ondanks een serieuze aanval van klutsknieën of dat je je hebt opgegeven voor de Zwarte Cross een week na een crossfiets te hebben gekocht…

15/04/2018

Karaoke in de film

Aangezien het al twintig jaar onderdeel uitmaakt van de populaire cultuur, is karaoke regelmatige te zien op tv en in de film!

In deze scènes die cult zijn geworden, wordt vaak gezongen door de acteurs zelf en niet door stand-ins, en ze bevestigen dat talent soms veel verder gaat dan de camera (Zooey Deschanel heeft bijvoorbeeld meegewerkt aan de soundtrack van een aantal tekenfilms).

Berg de microfoon op en gooi de popcorn in de pan, dit is hét moment om een paar karaokefilms te gaan kijken!