It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Tip van de maand: Voeg de naam van de zanger toe

Je organiseert een karaokeparty en dankzij de afstandsbediening kunnen zangers rechtstreeks nummers toevoegen aan de wachtlijst vanaf hun smartphone. Alles gaat dus soepeltjes... totdat Jan en Piet tegelijk het podium op klimmen om "Red Red Wine," te gaan zingen en ze allebei volhouden dat zij aan de beurt zijn.

Er ontstaat onmiddellijk een duet dus in zoverre geen wolkje aan de hemel, maar deze kleine hapering kan worden voorkomen door simpelweg de functie "Vraag om de naam van de zanger tijdens toevoegen aan wachtlijst" te activeren! Lees verder hoe dit werkt.

Hoe kan je de optie activeren?

iOS en Android

Ga naar je Instellingen> Vraag om de naam van de zanger tijdens toevoegen aan wachtlijst. Als deze functie is geactiveerd, moet er telkens eerst een naam worden toegevoegd aan de wachtlijst voordat het nummer kan worden toegevoegd (te gebruiken met of zonder geactiveerde afstandsbediening).

Mac

Klik in de menubalk op Afspelen > Vraag om de naam van de zanger tijdens toevoegen aan wachtlijst.

Windows

Net als voor de Mac app, ga je naar Afspelen> Vraag om de naam van de zanger tijdens toevoegen aan wachtlijst. Nog een mogelijkheid, als je een afspeellijst hebt gemaakt: klik op een nummer van je afspeellijst en je ziet een controlebalk net onder de video aan de rechterkant. Als je hier de informatie invoegt, wordt deze opgeslagen.

Vergeet niet:

  • Elk afgespeeld nummer wordt opgeslagen in je Geschiedenis. Als je wilt weten wie wat heeft gezongen en wanneer, aarzel dan niet die te raadplegen.
  • Je kunt de naam van een zanger altijd toevoegen vanaf je afspeellijst door rechts te klikken op de kolom Zanger (Windows en Mac) of door het nummer ingedrukt te houden (iOS en Android).

Verder nog vragen? Ga naar ons helpcenter of naar onze blog die gaat over alle trucs.

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!