It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Een reis om de wereld met zomerhits

Je hoeft geen ster in wiskunde te zijn om het volgende rekensommetje goed te kunnen maken: Zon + Einde schooljaar = Z-O-M-E-R!

Voor velen betekent dit simpele sommetje ook dat de vakantie eraan zit te komen. Wij hebben wat karaokenummers uitgezocht om je te helpen deze zomermaanden te vieren afhankelijk van de plek onder de zon waar je naartoe gaat.

Spaanstalige landen

Er is niets beters dan wat música latina om je heupen losser te maken en vrolijk te gaan springen in het zonnetje. De drums, het koper en de hip-hop invloed van reggaeton en electropop zullen ervoor zorgen dat elke niet-Spaanstalige hablo espagnole. ¡ Caliente !

Om te zingen: Despacito, Aserge (The Ketchup Song), La gasolina, Vamos a la playa, Bamboleo, Vivir mi vida

USA

Road trippen in de uitgestrektheid van alle 50 Staten? Bijvoorbeeld via Route 66, en dan een oneindige lijst zomerhits om te luisteren onderweg naar de zonsondergang.

Om te zingen: In The SummerTime, Grease's Summer Nights, Lovely Day, Drop It Like It's Hot, Good Vibrations, Here Comes The Sun. We hebben zelfs een hele playlist gewijd aan je zonnige roadtrip: luister hier maar eens.

Azië

Terwijl een aantal van de mooiste stranden ter wereld je overdag buiten bezig houden, word je 's avonds vanwege de grote karaokecultuur hier onherroepelijk naar binnen gezogen.

Om te zingen: Jay Sean's Ride It, alles van CoCo Lee, Gangnam Style, Far East Movement's Like A G6

Europa

Een cultureel en muzikaal afwisselende stop zijn Europa's talloze muziekfestivals onder de brandende zon. Bekende festivals zijn onder meer Tomorrowland in België, het Glastonbury Festival in Engeland, Lowlands in Nederland en vele, vele andere. Maar als headbanging en zweten in de hitte tussen duizenden andere festivalgangers je niet echt trekt, is een karaokesessie vast een beter idee.

Om te zingen: Groovejet (If This Ain't Love), Music Sounds Better With You, Love Generation, Sofía

Frankrijk

Het land van wijn, kaas en de Eiffeltoren staat niet voor niets op het verlanglijstje van miljoenen zomerreizigers. De ware reden: muziek. Als de uitvinders van het Feest van de Muziek houden Fransen evenveel van hun zomerhits als van hun baguettes.

Om te zingen: Relax (Take It Easy), Sea, Sex, And Sun, Le Sud, Les sunlights des tropiques, Voyage, voyage

Home Sweet Home

Als er op jouw kalender van 2018 geen verre reizen zijn genoteerd, dan is je eigen achtertuin ook een prima optie. Alle nummers zijn onder handbereik en met een beetje voorbereiding (lees onze 3 stappen naar een karaoke in de open lucht), bereik je het paradijs zonder ook maar je koffers te hebben gepakt.

Om te zingen: Je mogelijkheden kennen geen grenzen! Bekijk onze totale catalogus met 58,000 nummers hier.

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!