It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Tip van de maand: de catalogus printen en wijzigen

Onze catalogus met 58,000 nummers wordt regelmatig bijgewerkt en alle nieuwe titels worden automatisch toegevoegd aan al onze apps telkens als deze weer worden geopend. De laatste toevoegingen en een complete titellijst zijn te verkrijgen als PDF of CSV en in een paar klikken te printen. Klik hier.

De volgende categorieën zijn hier te vinden:

  • Favorietenlijst
  • De gehele catalogus
  • De populairste karaokes (top 1000)
  • Toegevoegd in
  • De populairste talen

Hoe kan je printen en wijzigingen doorvoeren?

Alle categorieën zijn beschikbaar in PDF-formaat. Wanneer je wijzigingen wilt doorvoeren, adviseren we je om het CSV-formaat te kiezen (deze optie is te vinden in de link onder de categorie Gehele catalogus). Als je de voorkeur geeft aan de versie CSV-formaat, open dan het bestand met een spreadsheetprogramma als Microsoft Excel. Dan kan je de lijst helemaal aan je eigen wensen aanpassen (lettertype, kleur, inhoud, enz.).

Hoe moet je een selectie van nummers exporteren en printen in Windows of Mac?

Het is heel simpel om een selectie nummers te exporteren via de KaraFun apps voor Windows en Mac! Tijdens de export wordt er een document in CSV-formaat van de geselecteerde onderdelen aangemaakt.

  • Voor Windows: Klik op de categorie van je keuze (offline, favorieten of afspeellijst) > Rechter muisklik > Exporteren. Je kunt ook meer titels tegelijk selecteren en dan naar de menubalk gaan, klikken op Bestand > klikken op Selectie exporteren.
  • Voor Mac: Selecteer de gewenste nummers allemaal tegelijk > klik op Bestand > en dan op Selectie exporteren.

De optie afstandsbediening

Vergeet niet dat je ook via de functie afstandsbediening in de catalogus kunt komen. Met deze optie heb je altijd een bijgewerkte catalogus en eenvoudige toegang tot de lijst ongeacht welke smartphone of tablet je gebruikt. Meer weten: klik hier.

Nog vragen? Ga naar ons helpcenter of naar onze blog voor nog meer tips.

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 58,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!