It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

10 times to karaoke that aren't for a birthday or NYE

The presents have been opened, the champagne toasted and the guests hoarse from renditions of "We Are The Champions" and "Don't Stop Believing." Before packing up the microphones with the disco ball, karaoke doesn’t have to be reserved for drunk NYE parties or once a year on birthday celebrations.

Luckily there are 365 days in a year for celebrating and always a reason to sing!

Here are 10 occasions synonymous with karaoke party.

1. Vrijgezellenparty

Trek de boa en de champagne tevoorschijn en zing uit volle borst Queen Bey Single Ladies en Girls Just Wanna Have Fun! Boys, kom in actie, karaoke is niet alleen voor de meiden.

2. Eindexamenfeest

De dagen zijn voorbij dat eindexamenfeest gelijk stond aan te laat ontdooide diepvriestaart eten met "Gefeliciteerd met je diploma" erop en Hallmark-kaarten openen met een versgestreken geldbiljet erin. Doe het eens anders met karaoke. Ben je in een nostalgische bui, kies dan voor Miley’s The Climb, Don’t Stop Believing or (I’ve Had) The Time Of My Life.

3. Kantoorfuif / Afscheidsfeestje

We kunnen niet garanderen dat er maandag rond de watercooler niet wordt geroddeld maar we beloven wel een levendige weergave van nummers als I Gotta Feeling, Bang Bang or Footloose.

4. Boottochtje / Barbecue

Zing op een boot, zing op iemands schoot, zing buiten waar de vogels meefluiten. Je snapt het wel, je kunt KaraFun overal mee naartoe nemen en een boottochtje of een barbecue zijn perfecte gelegenheden. Zorg er alleen voor dat je gebruik maakt van de offline modus.

5. Vrijdagborrel

In plaats van saaie ideeën die allemaal al een keer de revue zijn gepasseerd, denk eens aan een vrijdagmiddag in-house karaoke party. De voorbereidingen gaan niet verder dan je telefoon aanzetten (en uit je stoel te komen!).

6. Doopfeest/ Bar of Bat Mitzvah

Het is dan mazeltovs en zegeningen wat de klok slaat maar in plaats van weer een lopend buffet of gesprekjes met de familie en andere gasten, kan je ook de microfoon grijpen en echt feest vieren. George zei het al, vertrouw er maar op: Just gotta have Faith!

7. Huwelijk

Ook al is er niets beters dan een fotoboek om de herinneringen te bewaren, op het moment zelf kunnen er veel tranen worden weggepinkt bij een goede performance van I Will Always Love You. Alleen oppassen voor exen die naar de openbare bar komen en op de microfoon loeren.

8. Baby Shower voor mannen en vrouwen

Nog best lastig om een thema te verzinnen als er zowel mannen als vrouwen zijn uitgenodigd om de geboorte te vieren. Karoake is daarentegen iets waar iedereen plezier aan kan hebben. Ga de strijd aan met playlist.

9. Nationale feestdag

Tussen een duik in het zwembad en het vuurwerk houdt een zangkoor de sjeu er altijd in. We hebben zelfs al voor je uitgezocht hoe je een podium kan maken in de tuin om net zo veel enthousiast applaus te krijgen als oom Piet in zijn favoriete zwembroek. Hier kan je alles vinden om een karaoke buitenshuis te organiseren in 3 simpele stappen.

10. Heb je wel een speciale reden nodig eigenlijk?

Beleef een top karaoke experience met onze catalogus van 59,000 titels!

KaraFun ontdekken

Dit moet je lekker vinden!