Blog

01/04/2018

Wat is er te doen in Maart?

In Maart presenteren we met trots de nieuwe titels Meisjes, Golden Years en These Days die deel uitmaken van de 110 karaokenummers in Karaoke-nummer die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke video hieronder.
15/03/2018

Televisiespelletjes voor karaokeparty's

Als grote lolbroek mis je vast geen gelegenheid om je vrienden te amuseren en jezelf natuurlijk ook. Goed! Je beschikt over het haast hysterische enthousiasme van een sportverslaggever en houdt van spelletjes as een professionele gamer. Nog beter! En als laatste ben je fan van karaoke, wat redelijk voor de hand ligt als je deze blog leest. Helemaal goed! Dan hebben we de ideale bezigheid voor je: karaokespelletjes.

Hier zijn een paar ideeën om je eigen fantasie aan te vullen voor karaokeparty's met vrienden.

10/03/2018

Tip van de maand: Voeg de naam van de zanger toe

Je organiseert een karaokeparty en dankzij de afstandsbediening kunnen zangers rechtstreeks nummers toevoegen aan de wachtlijst vanaf hun smartphone. Alles gaat dus soepeltjes... totdat Jan en Piet tegelijk het podium op klimmen om "Red Red Wine," te gaan zingen en ze allebei volhouden dat zij aan de beurt zijn.

Er ontstaat onmiddellijk een duet dus in zoverre geen wolkje aan de hemel, maar deze kleine hapering kan worden voorkomen door simpelweg de functie "Vraag om de naam van de zanger tijdens toevoegen aan wachtlijst" te activeren! Lees verder hoe dit werkt.

01/03/2018

Wat is er te doen in Februari?

In Februari presenteren we met trots de nieuwe titels Zoutelande (feat. Geike Arnaert), Zoutelande en Verdammt ich lieb' dich die deel uitmaken van de 114 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
20/02/2018

Suggesties en tips voor duetten

Sonny & Cher, Hall & Oates, The Everly Brothers, Outkast... Allemaal prachtige muziek door duo's gemaakt. Er kan een magisch moment ontstaan als twee stemmen samen gaan, maar het is ook heel goed mogelijk dat het mis gaat, met name als het duet niet goed is voorbereid.

Hier zijn wat tips (met een paar suggesties voor nummers) om als duo een stralend paar te vormen!