Blog

15/05/2018

Keuken Karaoke: verwen je oren en je smaakpapillen!

Belangrijkste regel van de ongeschreven karaokewetten: uit respect voor de ander zing je nooit met je mond vol! Anderzijds is zingen tijdens je avondeten lang geen gek idee!

Wanneer de geneugten van muziek en voedsel met elkaar worden gecombineerd, vooral als onderdeel van een karaokeparty waarvoor je een gastenlijst hebt opgemaakt en KaraFun op volle toeren draait, is het essentieel om de buiken van de gasten evenzeer te vullen als hun oren! Met dat in gedachten komt er op het KaraFun menu du jour: spetterende, smaakvolle en feestelijke gerechten op muzikale thema's gecombineerd met een delicate selectie van verrukkelijke songs!

14/05/2018

Wanneer muziek en film elkaar ontmoeten

Wanneer muziek en film elkaar ontmoeten, levert dat een perfect akkoord op! Talloze acteurs en muzikanten zijn fan van beide kunsten. Sommigen zijn zelfs zowel acteur, regisseur en muzikant. Ontdek ze hier snel.
01/05/2018

Wat is er te doen in April?

In April presenteren we met trots de nieuwe titels The Story of My Life, Outlaw in 'Em en For The Good Times die deel uitmaken van de 94 karaokenummers in Karaoke versie die nu beschikbaar zijn op KaraFun.

Ontdek de nieuwste topnummers in Karaoke-nummer hieronder.
30/04/2018

Tip of the Month: setting default vocal volumes

In het begin kon je met onze karaoke zingen bij één enkele instrumentale track (hier is een terugblik op de geschiedenis van karaoke). Gelukkig hebben er sinds het ontstaan ervan in 1968 heel wat ontwikkelingen plaatsgevonden en nu kun je met KaraFun de vocale begeleiding en het achtergrondkoor wijzigen en personaliseren op elk gewenst moment.

Als je je zeker voelt met de microfoon in de hand en nergens bang voor bent, aarzel dan niet om de vocale begeleiding zachter te zetten. Jij bent de ster! Maar als zingen in je eentje voor een publiek je koude rillingen en zweethanden bezorgt, is het best fijn om wat steun te hebben hieraan. Het is mogelijk om dit automatisch in te stellen voor alle nummers uit de catalogus!

20/04/2018

Ik zing vals. Nou en?

Zeker van je zaak zeg je tegen je vriendengroep: 'Weten jullie wat? Ik ga karaoken!'. Vol trots wacht je de reacties af, je rekent op applaus, hier en daar een vreugdetraan, bloemenkransen, flauwvallende mensen en t-shirts met je gezicht erop. Maar als enige aanmoediging volgen er ongeruste blikken en besmuikte lachjes. 'Kan je eigenlijk wel zingen?', 'Ga je echt het podium op voor al dat publiek?', 'Moet je dan niet alle nummers kennen?' en ook: 'Pas op, daar moet je niet mee spotten, je moet eerst een warming-up doen…' Alsof je hebt aangekondigd plaats te nemen in het Olympische skiteam ondanks een serieuze aanval van klutsknieën of dat je je hebt opgegeven voor de Zwarte Cross een week na een crossfiets te hebben gekocht…