Geef muziek cadeau met de KaraFun geschenkbon

10/12/2018

Dit jaar is het helemaal niet nodig om tijd te verspillen in propvolle winkelcentra of urenlang op Amazon te gaan scrollen. KaraFun biedt namelijk HET ideale cadeau in de vorm van een geschenkbon!

Of het nu voor je zingende vrienden is, familieleden die 'karaokefan' zijn of voor iedereen die gewoon graag plezier maakt, een abonnement op KaraFun doet het altijd goed!

Hoe lang is het geschonken abonnement geldig?

1, 3, 6 of 12 maanden! Voor meer informatie, klik hier. Log in op je account om de bestelling te plaatsen en alle verdere instructies te ontvangen!

Hoe stel je de gelukkige op de hoogte?

Zodra de betaling is bevestigd, kan je naar keuze de activatiecode afdrukken om deze persoonlijk aan te bieden of de code direct per e-mail aan de persoon te sturen. Als je een persoonlijk tintje aan je boodschap geeft, is dat extra cool!

Hoe kan de geschenkbon worden geactiveerd?

Heb je een KaraFun geschenkbon ontvangen? Wat een mazzel! Hieronder volgt stap voor stap hoe je de bon kunt activeren en uit volle borst gaan zingen:

Meer informatie hierover is hier te vinden.

En als ik mezelf nu eens een geschenkbon wil geven?

We verdienen het allemaal om hiervan te profiteren! Weet dat je op je eigen account een geschenkbon kan activeren. Let op: je kan de code niet activeren als je nog een abonnement hebt lopen.


Lees verder...

De 10 meest gezongen karaokenummers in 2018

Met zijn zes Grammy Awards, waarvan twee voor...

Dit jaar wordt de muziek een filmster!

2019 wordt het jaar van de muziek! De muziek...

Recente hits… alweer vergeten

Wie ouder dan dertig is, kent zeker nog wel deze...

Geef als eerste commentaar hierop
Log in om een reactie achter te laten.